Beach Boys

Knappe, goedlachse en uiterst behulpzame jongens zijn het. Aardig, vriendelijk en de hele dag in de weer met maar één doel: jou een zorgeloze dag bezorgen. “Wij hebben alles over voor onze gasten. Hijs de vlag en de Beach Boys komen eraan!”

Onder een strakblauwe lucht genieten honderden mensen bij Beachclub O., met dertig graden, van een schitterende zomerdag. Ze worden op hun wenken bediend door de Beach Boys, die te herkennen zijn aan hun witte polo’s en blauwe, korte broeken. “Wat ons drijft om dit te doen? We vinden het gewoon prachtig om onze gasten in de watten te leggen”, zegt Onno, een van de Beach Boys. “Ze zijn nergens toe verplicht. Niks moet en alles mag!”

Vlaggetjes hijsen

Ondertussen hijsen de levensgenieters bij windscherm nummer dertig hun vlaggetje omhoog. “Dat is een geniaal systeem en ideaal voor onze gasten. Wil je iets drinken of eten? Hijs je vlag aan het windscherm en een van onze Beach Boys komt eraan!” Een van hen keert terug met een verse bestelling: een glas Sauvignon blanc en een Gin Tonic. Binnen no time staan er twee goedgevulde en frisse drankjes op het dienblad, klaar om genuttigd te worden.

Beachclub O. beschikt over zo’n driehonderd ligbedjes en tien luxe VIP Cabana’s. Op een tropische dag staan die allemaal uitgestald, zegt Onno, en werken de Boys in de fel brandende zon zich een slag in de rondte om de gasten te bedienen. Het is een hecht team van stoere, sterke mannen. “We zetten altijd een paar stappen extra voor elkaar. Maar voor de gast rennen we als dat moet! Die moet niks tekortkomen.”

Onno moet gauw weer door, een nieuwe vlag is gehesen. “Daar zitten erg gezellige mensen die hier vaker komen, altijd leuk om even een praatje met ze te maken. We herkennen elkaar en als ik zie dat ze er zitten, schenk ik alvast hun favoriete drankje in.”

Strandbedden
beachboy-side-new