Dagje strand in Noordwijk

Ruisende golven, zeemeeuwen die elegant langs zweven, het zoute zeewater dat in de branding langs je voeten terug in zee spoelt en het geroezemoes van mensen die zich vermaken aan het strand. Vanaf het sfeervolle en hippe Beachclub O. in Noordwijk aan Zee geniet je van de kleine dingen in het leven.

Proostend vanaf het zonovergoten terras van de beachclub zie je verderop in het water kitesurfers de meest spectaculaire capriolen uithalen. Dansend op de golven voelen zij zich een met de zee. Op het strand bouwen vader en zoon een groots zandkasteel, de zon brandend van plezier op hun ruggen, en lezen moeder en dochter op hun ligbedjes een tijdschrift. Vrienden komen er met elkaar tot rust en vieren het leven en collega’s bespreken op een waanzinnige plek hun werkzaamheden.

Terwijl de Beach Boys je bedienen met heerlijke cocktails, tik je met je voeten op de beat van de relaxte loungemuziek bij Beachclub O. Het zorgt voor de perfecte sfeer en je geniet volop met de andere gasten om je heen die uiteten zijn aan het mooiste strand van Noordwijk. De geuren van de beste vissoorten en mals, sappig vlees laten je watertanden van verlangen. Andere gasten genieten op hun zachte ligbedjes en in luxe tentjes van de lekkerste drankjes en overheerlijke bites.

Bovenaan het strand, op de kilometerslange boulevard, is het druk op de terrassen van de cafés. De lokale ondernemers groeten hun vaste klanten en geven Noordwijk een warm karakter. Daarnaast zorgen al deze taferelen voor een heerlijk vakantiegevoel. Niet op Ibiza of in Saint-Tropez, maar gewoon aan de Hollandse kust.

Met prachtig uitzicht op het terras van Beachclub O. zie je dat de felle zon inmiddels een hangend, rood avondzonnetje is geworden. Het strand druppelt langzaam leeg. Stelletjes die de romantiek opzoeken wandelen hand in hand en met opgerolde broeken door de branding. Met vrienden en familie ontkurk je nog een fles Champagne. Jullie proosten op de zon, die nu bijna helemaal is weggezakt in de zee, en plaatsmaakt voor de maan en de sterren...

stand-content-0