Jitterbug at the Beach

Culinair diner, waanzinnige wijnen en DJ’s die de avond compleet maken met spetterende muziek. Gedurende de zomermaanden en tijdens feestdagen organiseren wij regelmatig strandfeesten, genaamd Jitterbug at the Beach. Midden in de Beachclub plaatsen wij een podium waar het entertainment vanuit elke hoek te zien is. Geniet tijdens dit Diner Dansant van de ultieme combinatie van overheerlijke cocktails, een uitgebreid diner, live entertainment en een swingende dansavond. Party like ‘The O Style’!

Hieronder vindt u de Jitterbug Events voor 2020:

  • 4 juli (Zomer editie)
  • 17 oktober (Herfst editie)
  • 25 december (Kerst editie)
  • 26 december (Kerst editie)

Onze Jitterbugs garanderen een avondlang plezier! Dineer uitgebreid terwijl onze DJ met zijn soulvolle beats zorgt voor de muzikale aankleding van de avond. Als wij eenmaal jouw voorgerecht serveren laat de zangeres ook van zich horen en je begint in de mood te komen. Je volgt het ritme van de muziek als je met je voet op de grond tikt en geniet optimaal van de fantastische sfeer die er in de Beachclub hangt. Nadat je de laatste hap van je dessert genomen hebt sta je op van tafel om de heupen los te gooien. Op dat moment voegen nog meer artiesten zich toe aan het gezelschap. Saxofonisten, trompettisten, violisten en percussionisten maken het feest compleet en wij gaan door tot in de late uurtjes. Dans de voeten onder je lijf vandaan op de lekkerste deuntjes en waan jezelf op partyeiland Ibiza.

Ben jij op zoek naar een leuke avond met je vrienden of familie? Dan biedt de Jitterbug hier de perfecte uitkomst voor. Wil je op pad met je collega’s maar het niet te formeel houden of ben jij op zoek naar een leuk vrijgezellenfeest? Bereid je dan maar voor op Jitterbug! Maar wij willen vooral dat jij zelf bepaalt wat je doet. Sla je het diner liever over en wil je gelijk je dansmoves presenteren? Of laat jij het dansen voor wat het is en wil je achterover leunend met een goede fles wijn genieten van de avond? Bij Beachclub O. hebben wij een fijne avond als jij dat hebt!

Wil jij hoe dan ook verzekerd zijn van een knallende avond? Reserveer dan snel een tafel! Wil jij meer weten over onze Jitterbugs? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten!

jitterbug-24-8-19