Mooiste stranden

Shark Bay in Australië, Playa del Amor in Mexico en Noordwijk aan Zee in Nederland. Ja, ons strand aan de Noordzee hoort wel degelijk thuis in het rijtje met wereldberoemde en romantische oorden, die we allemaal kennen van onze dromen en fantasieën. Want volgens National Geographic behoort Noordwijk tot de 21 mooiste en beste stranden ter wereld. En daar zijn wij het natuurlijk honderd procent mee eens! Want hoe fijn is het dat je zo dicht bij huis kunt genieten van rust, ruimte en vrijheid op een van de schoonste stranden ter wereld.

Voor ieder wat wils

Met zijn dertien kilometer lange zandstrand heeft Noordwijk voor ieder wat wils. In het voor- én in het najaar. In het voorjaar kom je er volledig tot rust, fiets je langs de wereldberoemde, uitgestrekte bollenvelden en maak je er ellenlange, romantische strandwandelingen terwijl de zon langzaam in de zee zakt...

In het najaar biedt Noordwijk een uitstekende mogelijkheid om je los te rukken van de waan van de dag. Waai lekker uit met een straffe Noordwesterwind, maak lange wandelingen op de alom geprezen wandelroutes en laat je hond in alle vrijheid genieten van de ruimte. Lekker uitgewaaid? Warm jezelf op met een verse muntthee, overheerlijke en verdiende latte macchiato in onze sfeervolle Beachclub O.

In de hete zomer is het ideaal om af te koelen bij een van de schoonste stranden van Nederland! Bij Beachclub O. kun je de hele dag heerlijk genieten van het strand en ondertussen uitgebreid lunchen en romantisch dineren met de mooiste zonsondergangen! 

Maak een reservering
stand-content

Blauwe Vlag 

Zie ze wapperen, de Blauwe Vlaggen op de kilometerslange boulevard? Ze staan al bijna dertig jaar garant voor de schoonheid, veiligheid en klasse die het strand van Noordwijk uitstraalt. De Blauwe Vlag is een internationale milieu-onderscheiding voor stranden die schoon zijn, beschikken over voldoende toiletten, afvalbakken, redding materialen, EHBO-posten en over uitstekende kwaliteit zwemwater.

Naast de Blauwe Vlag onderscheidt Noordwijk zich met de internationale keurmerken Quality Coast, wat staat voor een goed evenwicht tussen economie en ecologie, en Green-Key. Een erkenning dat langs het strand ondernemers zitten met een groen hart, met oog voor de natuur en het milieu.

Kortom, voldoende redenen om 365 dagen per jaar te genieten van al het moois en alle klasse die Noordwijk jou te bieden heeft. Van het prachtige Beachclub O. tot de vele activiteiten, andere strandtenten en leuke winkels en restaurants op de Koningin Wilhelmina Boulevard. Voor optimaal plezier aan het strand hoef je dus echt niet helemaal naar de andere kant van de wereld...

Maak een reservering
beach-content