Luxe strandbedjes

Op zoek naar optimale ontspanning om volledig tot rust te komen? Kom naar Noordwijk aan Zee en geniet van jouw ultieme vakantiegevoel op een van de mooiste stranden van Nederland. Beachclub O. biedt een scala aan mogelijkheden om met je voeten in het zachte zand in de ultieme relaxmodus te komen. Met de zon op je gezicht en de warme, zoute zeewind door je haren geniet je bij ons van een overheerlijke stranddag.


Luxe strandbedjes


Met onze unieke locatie op het strand reikt, jouw horizon brede blik, tot niets dan zon, zee en zand. Ondertussen zorgen wij ervoor dat jij niets te kort komt. Ontspannen onderuit gezakt op onze luxe strandbedden met zachte matrassen waan je je als de Zonnekoning(in) van de Lage Landen. Van lunch tot diner en van lekkere bubbels tot verfrissende cocktails, onze Beach Boys bedienen jou met alle plezier tot aan jouw strandbed.

Prijzen:

  • Wil je twee luxe strandbedjes en een windscherm? Voor €42,50 lig je met twee personen lekker de hele dag lang uit de wind in de zon op je bedje!
  • Onze zijdezachte handdoeken garanderen een dag lang genot voor €25,- per handdoek.
  • Behoefte aan wat privacy en geen zin in opstuivend zand? Een windscherm huur je bij ons voor slechts €12,50 per dag!


Prijzenlijst
beachbed-content-1

Spaanse Cabana’s


Zin in nog meer luxe en privacy? Waan je in Mediterrane sferen in onze luxueuze Cabana tent. Met deze kenmerkende, lichtbruine tenten nemen we je mee naar het Ibiza van Nederland. De warme wind brengt Spaanse sferen door de wapperende tentdoeken naar binnen, terwijl wij je rijkelijk bedienen met flessen bubbels en lekkere bites. 

Prijzen:

  • Geniet een hele dag van rust, privacy top service in onze Spaanse Cabana met twee luxe ligbedden voor €75,-.
  • Champagne! Met het VIP-package á €150,- beschik je niet alleen over een Cabana met luxe ligbedden en wat meer privacy, maar krijg je ook een overheerlijke fles Taittinger Brut! Deze prijs is voor één Cabana.


Prijzenlijst
beachbed-content-cabana-0