Uiteten aan het mooiste strand van Noordwijk?

Op onze ruime terrassen met prachtig uitzicht op zon, zee en strand kun je rustig achterover hangen en genieten van een overheerlijke lunch, borrel of diner. Onze medewerkers heten je van harte welkom en voorzien je graag van de lekkerste hapjes en drankjes. Ons terras biedt ruimte voor iedereen. Lekker met z’n tweetjes dineren bij een avondzonnetje? Of tijdens een dagje strand lunchen met de kids? De mogelijkheden bij Beachclub O. zijn onbeperkt!

Ons zuidelijk terras biedt perfecte mogelijkheden om lekker te komen borrelen of loungen. Het is heerlijk vertoeven in de loungebanken of aan de hoge tafels. Gedurende de zomer verwent onze DJ, welke pontificaal op het terras staat, je ook nog eens met de heerlijkste zomerse beats. Om optimaal te genieten van het schitterende uitzicht van onze strandtent raden we ons westelijk terras aan. Een wat rustigere plek, waar je uitgebreid en voor een langere tijd kunt lunchen en dineren. En blijf na het avondeten vooral lekker natafelen, want een mooiere zonsondergang dan vanaf ons terras kom je in Nederland niet tegen!

Reserveer een tafel
vip-terras-content-terras

Prikkelende smaakpapillen 

Verblijd de tong met onze smaakvolle pata negra, de Spaanse iberico-ham die wordt gezien als een van de beste rauwe hamsoorten. Hiermee halen we het ultieme Ibiza-gevoel naar Nederland. Geniet van onze scampi giganti, zeetong of gewoon een uitgebreide salade of panini voor de lekkere trek. En nog meer, heel veel meer!

Voor de fijnproever die graag exclusief drinkt, schenken we Hermit gin. Een typisch Hollandse gin die op zijn weg naar jouw glas langs vele Nederlandse wateren en kusten heeft gereisd. (Kijk in de fles en zie de route die deze gin heeft afgelegd!) Om zich helemaal te onderscheiden van andere gins, is Hermit verrijkt met een vleugje water uit de Oosterschelde...

Happy Oyster Hours! De lekkerste oesters doen je smaakpapillen prikkelen van genot en een Hermit Gin Tonic of Champagne Taittinger erbij maakt het plaatje compleet. Want waar eet je liever iedere vrijdagmiddag tussen 16.00 uur en 19.00 uur oesters dan aan het mooiste strand van Noordwijk?

Happy Oyster Hour
vip-terras-content-new-wine