Uiteten aan het mooiste strand van Noordwijk?

Op onze ruime terrassen met prachtig uitzicht op zon, zee en strand kun je rustig achterover hangen en genieten van een overheerlijke lunch, borrel of diner. Onze medewerkers heten je van harte welkom en voorzien je graag van de lekkerste hapjes en drankjes. Ons terras biedt ruimte voor iedereen. Lekker met z’n tweetjes dineren bij een avondzonnetje? Of tijdens een dagje strand lunchen met de kids? De mogelijkheden bij Beachclub O. zijn onbeperkt!

Ons zuidelijk terras biedt perfecte mogelijkheden om lekker te komen borrelen of loungen. Het is heerlijk vertoeven in de loungebanken of aan de hoge tafels. Gedurende de zomer verwent onze DJ, welke pontificaal op het terras staat, je ook nog eens met de heerlijkste zomerse beats. Om optimaal te genieten van het schitterende uitzicht van onze strandtent raden we ons westelijk terras aan. Een wat rustigere plek, waar je uitgebreid en voor een langere tijd kunt lunchen en dineren. En blijf na het avondeten vooral lekker natafelen, want een mooiere zonsondergang dan vanaf ons terras kom je in Nederland niet tegen!

Reserveer een tafel
vip-terras-content-terras

Prikkelende smaakpapillen 

Verblijd de tong met onze smaakvolle pata negra, de Spaanse iberico-ham die wordt gezien als een van de beste rauwe hamsoorten. Hiermee halen we het ultieme Ibiza-gevoel naar Nederland. Geniet van onze scampi giganti, zeetong of gewoon een uitgebreide salade of panini voor de lekkere trek. En nog meer, heel veel meer!

vip-terras-content-new-wine