Houdt u er rekening mee dat alle evenementen worden verzorgd op basis van de RIVM richtlijnen aangaande corona. Dit betekent dat indien uw gezelschap uit meerdere personen en/of huishoudens bestaat, ieder huishouden een eigen tafel krijgt toegewezen.

Trouwen aan zee...

Kan het romantischer? Een gouden zon die het strand van Noordwijk doet stralen, een oneindig uitzicht op zee en een niet te evenaren Beachclub O. heeft alles wat een droom trouwlocatie moet hebben. Geef elkaar het jawoord op het prachtige strand van Noordwijk, snijd de bruidstaart aan met ruisende golven op de achtergrond, hef het glas en proost bij de ondergaande zon en sluit af met een knallend feest! 

Wat jullie ook wensen, het kan allemaal! Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat deze speciale dag door zowel jullie, als jullie gasten, nooit zal worden vergeten. 

Beachclub O. is gedurfd en eigenwijs met een charme die je nergens aan de Nederlandse kust terugvindt. Deze unieke locatie zorgt voor het wow-effect bij jullie en bij jullie gasten. Beachclub O. is een officieel erkende trouwlocatie en biedt eindeloze mogelijkheden om de gehele dag aan zee door te brengen. 

Onze ervaren eventplanners gaan graag met jou rond de tafel zitten om al jou specifieke wensen door te spreken. Het wordt een dag om in te lijsten. Mét een gouden randje.

Nog oriënterend naar de mooiste locatie?

Kom vrijblijvend langs tijdens één van onze open toptrouw locatie dagen of meld je aan via Top Trouw Locaties en ontmoet onze event manager die jullie met veel plezier ontvangt en begeleidt voor een persoonlijke kennismaking. 

Neem contact op
trouwen-content

Huwelijksnacht

Na een heerlijke dag en een geweldig feest is de bruiloft niet af zonder een bijzondere huwelijksnacht. Wij ontvangen jullie daarvoor graag in Hotel van Oranje Noordwijk. Nagenieten van alles wat er gebeurd is en dit alles nog steeds in de sfeer van de Zuid-Hollandse kust. Hotel van Oranje beschikt over prachtige suites met een ruim terras met zeezicht. De volgende ochtend kunnen jullie genieten van een overheerlijk ontbijt.


Huwelijksnacht
huwelijksnacht-hvo-button