Officiële Trouwlocatie aan zee

Voeten in het zand, zoute zeewind door je haren en je geliefde die jou het ja-woord geeft. Kan het nog romantischer? Beachclub O. is een officiële trouwlocatie en dus is het mogelijk om jullie huwelijk volgens de wet bij ons te voltrekken. Ceremonie, receptie, diner en feest, alles is bij ons te organiseren. Zo voorkom je dat je met alle gasten tussendoor moet reizen naar verschillende locaties. En waar is het nou mooier om samen een fotoshoot te doen dan op het mooiste strand van Nederland?

Willen jullie een onbezorgde trouwdag en nergens aan te hoeven denken? Beachclub O. helpt jullie graag! Onze ervaren event managers zorgen ervoor dat jullie trouwdag van begin tot eind tot in de puntjes is geregeld, helemaal zoals jullie zelf willen. De aankleding van de locatie, de muziek, de bruidstaart en de catering: jullie dag is bij ons in betrouwbare handen.


Beachclub O. heeft de Love Awards Publieksprijs 2017 gewonnen voor de mooiste trouwlocatie van Zuid-Holland!

Neem contact op
officiele-trouw-content

De ligging

De hippe Beachclub O. aan het strand van Noordwijk is dé geschikte locatie om te trouwen. Kies bijvoorbeeld voor een idyllische ceremonie aan het strand, met bloemen in het haar, om vervolgens in de Beachclub te dineren en te feesten. Swing lekker tot in de vroege uurtjes door en steek alleen de boulevard over naar onze schitterende, luxe Hotel van Oranje suite om de huwelijksnacht door te brengen.

Hoe groot of klein jullie bruiloft ook is, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. De zalen in Beachclub O. zijn flexibel en kunnen worden vergroot tot maar liefst 1500 man om een onvergetelijke dag ervan te maken! Liever een kleinere bruiloft? De Beachclub kan ook omgetoverd worden tot een knusse en intieme locatie.

Benieuwd? Kom eens een kijkje nemen naar wat we allemaal in huis hebben en voor jullie kunnen betekenen. 


Neem contact op
officiele-trouw-content-extra