Open trouwdag 

Kom vrijblijvend langs tijdens één van onze open toptrouw locatie dagen of meld je aan via Top Trouw Locaties en ontmoet onze event manager die jullie met veel plezier ontvangt en begeleidt voor een persoonlijke kennismaking. 

Plannen om te trouwen maar nog in de oriënterende fase? Of altijd al willen trouwen bij Beachclub O.? Kom tijdens de open Top Trouw Locatie route vrijblijvend langs en wordt ontvangen met een drankje. Kom de unieke sfeer proeven en onze event manager ontmoeten. Zij staat klaar om al jullie vragen te beantwoorden en al onze mogelijkheden te bespreken. Tevens geeft zij een persoonlijke rondleiding in Beachclub O. met de juiste informatie en bespreekt jullie persoonlijke wensen voor deze bijzondere dag. Indien er gekozen wordt voor Beachclub O. als trouwlocatie is zij ook de contactpersoon die samen met jullie een onvergetelijke dag organiseert. Kom langs tijdens de Open Top Trouwdaglocatie Route en bekijk onze ruimtes en ontmoet onze event manager en maak kennis met onze leveranciers. Houdt onze website, de website van Top Trouw Locaties en onze Facebook pagina in de gaten voor alle open Top Trouw Locatie route edities. Het is mogelijk om je aan te melden of zonder afspraak binnen te lopen. 

De eerstkomende mogelijkheden zijn:

  • Zaterdag 26 januari 2019 van 11.00 tot 16.00
  • Zondag 14 april 2019 van 11.00 tot 16.00
  • Zondag 22 september 2019 van 11.00 tot 16.00
  • Zondag 24 november 2019 van 11.00 tot 16.00Liever direct met een van onze weddingplanner de ruimte bekijken, maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak
open-trouwdag-content