Weddingplanner Daniëlle

Jullie huwelijksdag moet natuurlijk een geweldige, feestelijke en vooral stress loze dag zijn. Jullie willen genieten en je nergens zorgen over hoeven te maken. Dat weten we bij Beachclub O. maar al te goed en dus staan onze ervaren Weddingplanners altijd klaar om de ceremonie, het feest of diner bij ons in goede banen te leiden.

”Onze receptie werd bij Beachclub O. van begin tot eind goed geregeld! Het is duidelijk dat het team ruime ervaring heeft en goed nadenkt over alle details. Alles wat wij wilden werd voor gezorgd. Vriendelijke, professionele en goede service, maar toch heel persoonlijk. Kortom, een absolute aanrader!” – J. Piva.

Weddingplanner en eventmanager Daniëlle leest de recensie van een dolgelukkig bruidspaar voor. “Hier krijg ik echt weer een grote glimlach van op mijn gezicht. Er is toch niets mooiers dan een verliefd bruidspaar de dag van hun leven te bezorgen?”

Daniëlle is een ervaren Weddingplanner en is al getuige geweest van vele schitterende bruiloften. “Het belangrijkste vind ik dat het bruidspaar op hún dag geen enkele stress kent. Zij moeten genieten van hun ceremonie, feest of diner in Beachclub O. en ik zorg ervoor dat alles geregeld is!”

“Het mooiste vind ik het persoonlijk contact met het bruidskoppel. Zij hebben vaak mooie verhalen, bijzondere wensen of kleine details die ze om een speciale reden op hun trouwdag willen hebben. Daarbij geldt dat je het zo gek niet kunt verzinnen, of het is mogelijk bij ons. Zo hebben we al vaak bekende Nederlandse artiesten geregeld voor bruiloften. En wil jij dat je gasten met een helikopter naar Beachclub O. worden gevlogen? Of een waanzinnige vuurwerkshow op het mooiste strand van Nederland? Dan regelen we dat toch!”

Maar de Beachclub is ook een uitermate geschikte locatie voor een kleinere, meer intieme bruiloft. Liever met een select gezelschap dineren op een prachtige plek? De Beachclub kan (deels) worden afgehuurd. “Het gaat erom dat jullie bepalen hoe het eruitziet. Ik denk daar graag bij mee en regel zoveel als jullie willen, maar jullie wensen staan centraal.”

Zit jullie mooiste dag ooit eraan te komen en lijkt het je fantastisch om die bij Beachclub O. te organiseren? Bij Daniëlle zijn jullie altijd welkom voor een vrijblijvende, persoonlijke ontmoeting. “Met een lekkere cappuccino nemen we al jullie wensen door en laat ik alle mogelijkheden van de beachclub zien. Samen zorgen we er dan voor dat jullie de mooiste dag ooit beleven!”

Maak een afspraak
weddingplanner-button-danielle