Christmas Dinner Club

Stap binnen in een betoverende kerstwereld aan zee en ontdek exclusief onze Christmas Dinner Club bij Beachclub O. Laat ons je gastheer zijn voor een memorabele avond vol culinaire gerechten, muzikale omlijsting en feestelijke vreugde. Tijdens deze speciale avond serveren wij een exclusief samengesteld 5-gangen kerstmenu, bereid door onze keukenbrigade. Laat u verrassen door smaken die speciaal voor deze gelegenheid zijn samengesteld.


Entertainment

Naast de heerlijke gerechten hebben wij ook fantastisch entertainment in petto. Onze missie om de Kerstsfeer tot leven te brengen en je hart te verwarmen met een avond vol muzikaliteit. Bij de Christmas Dinner Club bij Beachclub O. gaat het niet alleen om het eten; het draait allemaal om de totale beleving. Thomas Hensbroek en Saxy Mr. S zijn er op deze avond weer gezellig bij, met als klapper op de vuurpijl een fantastisch optreden van Mikki van Wijk. Dit wordt een Kerst die je niet snel vergeet. Be there!


Kortom; de ideale setting voor een heerlijk Kerst met jou dierbaren!


€149 per persoon

  • 5 gangen Kerstmenu
  • Glas Champagne Taittinger
  • Bruisende Dinner Club
  • Parkeren op het parkeerterrein

De menuprijs is exclusief dranken.

Kinderen tot 12 jaar serveren wij een heerlijk kindermenu voor €79,- per persoon

Bekijk hier het menu


Reserveer direct
christmas-dinner-club-1080x1920-1

Event Informatie

Maandag 25 december

Aanvang: 18:00 - 18:30 uur

After-party: 23:00 - 00:00 uur


Bij Kerst draait alles om stijl en gezelligheid. Onze Dress to Impress dresscode voor de feestdagen nodigt je uit om er tijdens deze speciale tijd van het jaar extra feestelijk uit te zien.


Parkeren kan op het Parkeer terrein van Hotel van Oranje (op basis van beschikbaarheid) Vanaf 17:45 uur pendelen onze golfkarren tussen Beachclub O. en het parkeerterrein. Uiteraard brengen we jullie na afloop van het evenement ook weer terug. Gebruik voor uw navigatie het adres van de vuurtoren van Noordwijk aan Zee, de inrit zit namelijk direct links na de vuurtoren: Koningin Wilhelmina Boulevard 34, 2202 GW, Noordwijk aan Zee.


Contact

Vragen of telefonisch reserveren? Wij zijn bereikbaar via 071 - 367 6801 of events@beachclubo.nl.


Bekijk hier het menu
menu

24 december

Kerstavond

26 december

2e Kerstdag

Resident Session

24-25-26 december

Reserveren