Christmas Dinner Soirée

Op Kerstavond trappen wij onze feestdagen af met een spectaculaire Christmas Dinner Soirée. Bij Beachclub O. geniet je van een winterse kerst direct aan het strand en creëren we een sfeervolle ambiance die je meteen in de Kerstsfeer brengt. Denk aan culinaire gerechten, feestelijke decoratie en fantastisch entertainment die de betovering van de feestdagen oproepen.

Entertainment

Wat is een Kerst zonder entertainment? Bij de Christmas Dinner Soirée geniet je van live muziek die de sfeer perfect aanvult. Onze Resident DJ Thomas Hensbroek, saxofonist Saxy Mr. S en MC Choral maken het feest compleet ! Bij onze Soirée draait het niet alleen om kijken, maar word je ook uitgenodigd op de dansvloer om een dansje te wagen.

Dit is dé plek waar je wilt zijn om de ware warmte van Kerstmis te ervaren.


€99 per persoon

  • 4-gangen keuzemenu
  • Glas Champagne Taittinger
  • Sprankelende Dinner Soirée
  • Parkeren op het parkeerterrein

De menuprijs is exclusief dranken.

Kinderen tot 12 jaar serveren wij een heerlijk kindermenu voor €59,- per persoon

Bekijk hier het kindermenu


Reserveer direct
christmas-dinner-soiree-1080x1920-1

Event informatie

Zondag 24 december.

Bij Kerst draait alles om stijl en gezelligheid. Onze Dress to Impress dresscode voor de feestdagen nodigt je uit om er tijdens deze speciale tijd van het jaar extra feestelijk uit te zien.


Parkeren kan op het parkeerterrein van Hotel van Oranje (op basis van beschikbaarheid). Gebruik voor uw navigatie het adres van de vuurtoren van Noordwijk aan Zee, de inrit zit namelijk direct links na de vuurtoren: Koningin Wilhelmina Boulevard 34, 2202 GW, Noordwijk aan Zee.


Contact

Vragen of telefonisch reserveren? Wij zijn bereikbaar via 071 - 367 6801 of events@beachclubo.nl.


Bekijk hier het menu
beachclub-o-christmas-club

25 december

1e kerstdag

26 december

2e Kerstdag

Resident Session

24-25-26 december

Reserveren