Christmas Lunch at the Beach

Eerst een relaxte Kerstwandeling op het strand (of niet) en daarna genieten van een heerlijke lunch in een sfeervolle ambiance. Beachclub O is alle kerstdagen geopend voor lunch en diner. Geniet van een middag of avond vol met culinaire verassingen, Champagne, top DJ's en entertainment en een geweldige kerstsfeer met uitzicht op het prachtige strand van Noordwijk aan Zee.

Op zaterdag 24 december is Beachclub O. dé plek voor een heerlijke A la Carte Kerstlunch.

Bekijk hier de menukaart

Openingstijden

Vanaf 11:00 uur

Keuken: 12:00 - 15:00 uur

Om 16:00 uur sluit Beachclub O. ter voorbereiding op het diner

Reserveer direct
christmas-at-the-beach

The Christmas Dinnershow

Culinaire smaak en bruisend vermaak met The Christmas Dinnershow!

Ben je klaar voor een bijzondere Kerst aan zee? Wij ook! Vanaf het moment dat jullie binnenkomen tot jullie weggaan, wordt je meegenomen in een avond vol top-entertainment: uniek en compleet. De ultieme combinatie van culinaire finesse en spetterend entertainment. Want onder genot van een heerlijk 5 gangen diner geniet u volop van een waanzinnige show. Door het entertainment en het diner dusdanig op elkaar af te stemmen wordt een balans gecreëerd die resulteert in een ongekende beleving.

Entertainment

In samenwerking met RooxLive en onze Resident DJ's hebben we een muzikale omlijsting van de avond ontwikkeld die uitdraait tot een fantastische dinnershow. Een avond vol top medley's en muzikale interactie met RooxLive, dat in combinatie met Donny de Soet die de beat dropt garandeert spektakel.

Bekijk hier het menu

€125 per persoon

  • 5 gangen Kerstmenu
  • Glas Champagne Taittinger
  • Daverende dinnershow

De menuprijs is exclusief dranken.

Event informatie

Zaterdag 24 december

Aanvang: 18:00 - 18:30 uur

After-party: 23:00 - 00:00 uur

De menuprijs is inclusief parkeren op het parkeerterrein van Hotel van Oranje (op basis van beschikbaarheid). Vanaf 17:45 uur pendelen onze golfkarren tussen Beachclub O. en het parkeerterrein. Uiteraard brengen we jullie na afloop van het evenement ook weer terug. Gebruik voor uw navigatie het adres van de vuurtoren van Noordwijk aan Zee, de inrit zit namelijk direct links na de vuurtoren: Koningin Wilhelmina Boulevard 34, 2202 GW, Noordwijk aan Zee.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren? Wij zijn bereikbaar via 071 - 367 6801 of events@beachclubo.nl.

Reserveer direct
24-december

25 december

1e Kerstdag programma

26 december

2e Kerstdag programma

Reserveren