Christmas Lunch at the Beach


Eerst een relaxte Kerstwandeling op het strand (of niet) en daarna genieten van een heerlijke lunch in een sfeervolle ambiance. Beachclub O is alle kerstdagen geopend voor lunch en diner. Geniet van een middag of avond vol met culinaire verassingen, Champagne, top DJ's en entertainment en een geweldige kerstsfeer met uitzicht op het prachtige strand van Noordwijk aan Zee.

Op zondag 25 december is Beachclub O. dé plek voor een heerlijke A la Carte Kerstlunch.

Bekijk hier de menukaart

Openingstijden

Vanaf 11:00 uur

Keuken: 12:00 - 15:00 uur

Om 16:00 uur sluit Beachclub O. ter voorbereiding op het diner

Reserveer direct
christmas-at-the-beach

The Christmas Dinner Club

Onconventioneel Kerst in Beachclub O. met The Christmas Dinner Club!

Voor een onvergetelijk avond vol culinaire finesse en muzikale hoogtepunten ben je bij Beachclub O. aan het juiste adres.

Kerst vieren zoals het hoort: samenzijn met al jouw dierbaren en volop genieten met het hele gezin. Toosten op het afgelopen jaar, máár ook zeker alvast op het nieuwe jaar! Tijdens de Christmas Dinner Club genieten je van een fenomenaal 5-gangen menu en excellente wijnen die zorgvuldig worden uitgezocht. Het einde van het diner nadert en onze Resident DJ nodig jullie uit om een dansje te wagen. Langzaam maar zeker wordt de dansvloer steeds voller! Met een heerlijk glas champagne kan je samen met je familie en vrienden meedansen op de lekkerste beats in Beachclub O.! Dit belooft een diner vol gezelligheid en culinaire hoogtepunten om zo in de ultieme kerststemming te komen.

Entertainment

Never change a winning team... Frank Wilson & Petra Schreurs verhuizen dit jaar vanuit de Wintertuin in Hotel van Oranje naar Beachclub O. Wie het Christmas Dinner Gala in de Wintertuin ooit heeft ervaren weet dat Kerst met Frank & Petra garant staat voor een groot feest. Tijdens het diner bouwen ze de avond rustig op om tussen de gangen door het feest op gang te brengen. Met de toevoeging van Resident DJ Thomas Hensbroek en Saxy mr S. escaleert de avond helemaal in volledige extase met een fantastische line-up.

Bekijk hier het menu

€145 per persoon

  • 5 gangen Kerstmenu
  • Glas Champagne Taittinger
  • Bruisende Dinner Club

De menuprijs is exclusief dranken.

Event informatie

Zaterdag 25 december

Aanvang: 18:00 - 18:30 uur

After-party: 23:00 - 00:00 uur

De menuprijs is inclusief parkeren op het parkeerterrein van Hotel van Oranje (op basis van beschikbaarheid). Vanaf 17:45 uur pendelen onze golfkarren tussen Beachclub O. en het parkeerterrein. Uiteraard brengen we jullie na afloop van het evenement ook weer terug. Gebruik voor uw navigatie het adres van de vuurtoren van Noordwijk aan Zee, de inrit zit namelijk direct links na de vuurtoren: Koningin Wilhelmina Boulevard 34, 2202 GW, Noordwijk aan Zee.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren? Wij zijn bereikbaar via 071 - 367 6801 of events@beachclubo.nl.

Reserveer direct
25-december

24 december

Kerstavond programma

26 december

2e Kerstdag programma

Reserveren