The Christmas Brunch Club

Verzamel al je vrienden en familie want Beachclub O. organiseert dit jaar The Christmas Brunch Club!

Signatuur à la carte gerechten to share! Niks is zo gezellig als samen genieten van culinaire tastings in combinatie met de lekkerste mimosa's en cocktails. Ook de big bottles staan klaar voor het moment dat de rem er echt van af gaat. De beste Champagne, rosé en Bernardus Chardonnay, aan alles hebben we gedacht.

Entertainment

Frank Wilson & Petra Schreurs staan dit jaar extra vroeg op voor een uitbundig muzikale brunch. Van de heerlijkste piano of dance classics tot de beste Hollandse meezingers. Dit belooft de next level Christmas Brunch te worden. Voor het moment dat het dak er echt even af kan draait Donny de Soet de beste tracks.

Bekijk hier het menu

€25 per ticket

  • Glas Champagne Taittinger
  • Uitbundige Brunch Club

De ticketprijs is exclusief dranken en gerechten.


Event informatie

Maandag 26 december

Aanvang: 12:00 - 13:00 uur

After-party: 16:00 - 17:00 uur

De ticketprijs is inclusief parkeren op het parkeerterrein van Hotel van Oranje (op basis van beschikbaarheid). Vanaf 11:45 uur pendelen onze golfkarren tussen Beachclub O. en het parkeerterrein. Uiteraard brengen we jullie na afloop van het evenement ook weer terug. Gebruik voor uw navigatie het adres van de vuurtoren van Noordwijk aan Zee, de inrit zit namelijk direct links na de vuurtoren: Koningin Wilhelmina Boulevard 34, 2202 GW, Noordwijk aan Zee.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren? Wij zijn bereikbaar via 071 - 367 6801 of events@beachclubo.nl.

Reserveer direct
26-december

Christmas Dinner at the Beach

Kerst, je kan er toch geen genoeg van krijgen! Bij Beachclub O. in ieder geval niet en is het tot en met de laatste dag feest!

Er nog even snel tussenuit met je vrienden en/of familie om aan te schuiven aan het heerlijke a la carte diner! Bij ons kan je op maandag 26 december genieten van onze exceptionele signatuur gerechten. Alle gerechten worden bereid in onze open keuken, waarmee wij jullie de mogelijkheid bieden om te kunnen waarnemen hoe passievol en met hoeveel deskundigheid onze Chef-Kok Kikki Broeksteeg de gerechten bereid. Manager Stacey Reijers en haar topteam zorgen hierbij voor exclusieve wijnen om de gerechten nóg specialer te maken en jullie niks aan de avond ontbreekt!


Bekijk hier de menukaart


Entertainment

Als er een Dreamteam bestaat, dan moeten het Resident DJ Thomas Hensbroek en Saxy mr. S zijn. Hier zijn we na jaren van succesvolle evenementen echt wel over uit. De zwoele beats in combinatie met de heldere klanken van de saxofoon zorgen er gegarandeerd voor dat je niet op je stoel blijft zitten.


Reserveer direct
christmas-at-the-beach

24 december

Kerstavond programma

25 december

1e Kerstdag programma

Reserveren