Group dinners

Beachclub O. is dé bestemming voor een groepsdiner aan de prachtige kust van Noordwijk aan zee! Als je op zoek bent naar de perfecte locatie om samen te komen met vrienden, familie of collega's, zoek niet verder. Onze unieke locatie en onze aandacht voor het creëren van intieme sferen maken van jullie groepsdiner een speciale ervaring die je nog lang zult herinneren. Beachclub O. bevindt zich op een adembenemende locatie direct aan het strand.

Door onze flexibele wanden kunnen wij één of meerdere ruimtes privé reserveren voor zowel kleine als grote gezelschappen. Of je nu kiest voor een privé ruimte met uitzicht op de zonsondergang óf een gezellig lounge hoek voor de groep, beachclub bied je de perfecte setting voor intiem samenzijn. Vanaf 20 personen serveren wij een samengesteld menu voor het hele gezelschap. Onze chef, Kikki Broeksteeg, heeft een selectie van heerlijke gerechten samengesteld, geheel passend bij het seizoen. Bepaalde wensen voor het menu? Geen probleem, we gaan aan de tafel met de chef en creëren gerechten geïnspireerd door uw voorkeuren. Wij bespreken graag uw ideeën om ervoor te zorgen dat uw groepsdiner een complete ervaring is.

Vraag offerte aan
20231010_end-of-year-celebrations-group-diners-430x640

Christmas parties

Dance the night away tijdens jou kerstfeest! Dompel jezelf onder in de magie van de feestdagen op onze unieke locatie aan het strand. Kerstfeesten bij Beachclub O. biedt een unieke combinatie van elementen die de avond indrukwekkend maken. Onze locatie, direct aan het prachtige strand met een weids uitzicht op de zee, geeft je de gelegenheid om Kerst te vieren in een betoverende omgeving. De rustgevende geluiden van de golven en de zilte zeelucht zorgen voor een ongeëvenaarde sfeer. Een kersfeest is niet compleet zonder culinaire verrassingen. De smaken van onze mediterrane keuken brengt de avond naar een ongekende hoogten. Wij hechten veel waarde aan stijl en comfort. Onze luxe ambiance zorgt voor een exclusieve sfeer, met smaakvolle decoratie en een aandacht voor detail zorgen voor een compleet verzorgde avond uit. Een feest is niet compleet zonder entertainment van topklasse. we've got you covered! Live muziek, geweldige acts en DJ's zorgen voor onvergetelijke feestsfeer.Vraag offerte aan
430x640-1

Winterbarbecue

Bij Beachclub O. geloven we dat de zee het hele jaar door een bron van schoonheid en inspiratie is. Daarom nodigen wij u van harte uit om dit spectaculaire uitzicht te ervaren terwijl je geniet van onze winter barbecue. Bij Beachclub O. streven we ernaar om uw bezoek aan onze locatie onvergetelijk te maken, ongeacht het seizoen. Onze Winter Barbecue onderscheidt zich door een van onze meest bijzondere kenmerken: het Live Cooking Buffet op het terras. Onze Green Egg is de absolute ster van jullie winter barbecue. Op ons prachtige terras met een adembenemend uitzicht op de zee, bereid onze keuken brigade voor jullie ogen de heerlijkste barbecue gerechten. Ons terras, met zijn prachtige ligging direct aan het strand, biedt een ongeëvenaarde sfeer. Terwijl je dineert, ontspan en geniet je van het geluid van de golven, de veranderende kleuren van de zee bij zonsondergang en de frisse zeelucht. Wij weten dat ons terras een betoverende plek is om te dineren, maar zijn ons er van bewust dat het winterse weer soms uitdagend kan zijn. Daarom reserveren we uiteraard ook een binnen locatie, in een warme en gezellige ambiance met nog steeds een prachtig uitzicht op zee.

Vraag offerte aan
430x640-2

End of Year Celebrations guide

Reserveren