The holiday season is just around the corner

Ben je op zoek naar de perfecte evenementen locatie om de feestdagen extra memorabel te maken, dan ben je bij Beachclub O. aan het juiste adres. Genieten van de beste wijnen, de mooiste gerechten en een prachtige ambiance. Dat allemaal aan het mooiste strand van Nederland! Van kleine tot grotere gezelschappen. Beachclub O. staat garant voor een avond met een strik eromheen.

 

Speciaal voor de feestdagen heeft Chef Kok Kikki Broeksteeg een spectaculair 5-gangen menu samen gesteld. Restaurant Manager Stacey Reijers en haar team zorgen ervoor dat jij en jouw gasten volledig in de watten worden gelegd. Zij schenken de heerlijkste bijpassende wijnen, die zorgvuldig en naar wens worden uitgekozen. Het jaar liever onconventioneel afsluiten? De mogelijkheden voor een informeel walking dinner of een sfeervolle winter barbecue bestaan natuurlijk ook. Kortom; het jaar afsluiten doe je bij Beachclub O.!


Privé of exclusief? Beachclub O. kan door de flexibele wanden perfect anticiperen op jullie groepsgrootte. Zo is de Strandzaal perfect geschikt voor gezelschappen van 20 tot 40 personen en in combinatie met de naastgelegen Serre tot 100 personen. In de Barzaal verwelkomen wij jullie graag vanaf 60 personen tot 100 personen. De perfectie uitkomst! Hiermee kunnen we tot wél 200 prachtige eindejaar diners organiseren tot wel 200 personen!

 

Extra dynamiek kunnen wij natuurlijk ook toevoegen aan jullie diner. Wat dacht je bijvoorbeeld van een DJ en wellicht een saxofonist? Fijne achtergrond beats worden verzorgd en na afloop van het diner spelen zij de dansvloer subtiel vol. Of maak er een volwaardige dinnershow van met de toevoeging van diverse zangers en zangeressen. Wij hebben de connecties en de draaiboeken liggen klaar. 


Vraag offerte aan
holiday-season-advertentie-menu-1