Vergaderen

De flexibiliteit van Beachclub O. maakt dat wij ook daarin een unieke locatie kunnen bieden. Omdat de beachclub is op te delen in drie verschillende ruimtes en groottes, kunnen we voor een ieder een passende ruimte creëren. Alle ruimtes zijn voorzien van natuurlijk daglicht en kunnen volledig afgesloten worden van de rest van de beachclub. Doordat er geen vast meubilair is, is ook de indeling van de ruimte flexibel en daarmee volledig naar wens in te delen. Vergaderen in een u-vorm, cabaret, kring of huiskamersetting? De verscheidenheid aan en flexibiliteit in meubilair draagt ook bij aan een setting die anders dan anders is, en daarmee inspirerend zal werken voor de groep. Het is tevens mogelijk om het voorliggende terras te reserveren, als extra (buiten)ruimte.

Voor de afwisseling tijdens en/of na de meeting is het strand natuurlijk dichtbij! Een wandeling, beachvolleybal toernooi, powerkiten of een GPS tocht behoren tot de mogelijkheden.

Tijdens de breaks zorgen wij voor een gezond tussendoortje en lunch. Toch trek in iets zoetigs, of bijvoorbeeld het weekend inluiden met een wat ongezondere -maar oh zo lekkere- snack? We regelen het graag.

Beachclub O. beschikt over twee 84’inch schermen voor de digitale ondersteuning van de meeting. Aanvullende audiovisuele wensen kunnen wij uitvragen via onze AV partner.  

Vraag offerte aan
vergaderen-content

Congres


Ook voor de grotere groepen is Beachclub O. uitermate geschikt. Door de flexibele indeling kan ervoor gekozen worden één ruimte te gebruiken als plenaire zaal, en de twee overige ruimtes als breakouts. Tevens kunnen de voorliggende Zeezijde terrassen en het naastgelegen Brasserie terras gereserveerd worden om zo volledige exclusiviteit van de beachclub te garanderen.

Wat ook tot de mogelijkheden behoort, is om de beachclub uit te breiden door middel van een marquis. Organiseer de plenaire sessie in de marquis, en gebruik de beachclub zelf als breakouts of als break area. Een marquis is er in verschillende soorten en maten en wordt leeg opgeleverd; je kunt de marquis dus helemaal naar eigen idee inrichten en stylen. We informeren je graag over de verschillende opties.

Een meeting van grotere omvang vraagt vaak ook om gespecialiseerde wensen qua AV. Wij brengen jullie graag in contact met onze AV partner om aan alle wensen te kunnen voldoen.

Zijn jullie van plan om na het congres nog lekker te gaan borrelen, dineren en/of de dansvloer onveilig te maken? Binnen no-time kunnen we beachclub ombouwen van vergadersetting naar sfeervolle borrel-, diner- en feestlocatie. We bespreken graag de mogelijkheden. 

Vraag offerte aan
vergaderen-content-new

Private dining


De diverse ruimtes van de beachclub zijn bij uitstek geschikt voor private dining. Door de flexibele wanden kunnen wij één of meerdere ruimtes privé reserveren voor zowel kleine als grote gezelschappen. Geniet met elkaar van culinaire hoogstandjes in een sfeervolle ambiance, met uitzicht op zee.

Het is uiteraard ook mogelijk om na een meeting in de beachclub te blijven dineren in de dezelfde ruimte. Wanneer jullie naar de bar verplaatsen voor een borrel of een strandwandeling maken om even uit te waaien, bouwen wij de ruimte om tot een knusse dinersetting.

Altijd al eens een exclusief kijkje in de keuken willen nemen? Dat kan! Wij nodigen jullie graag uit plaats te nemen aan onze Chef’s Table waarbij Beachclub O.’s Kikki Broeksteeg de meest bijzondere gerechten zal presenteren en jullie een onvergetelijke ervaring zal bezorgen.  

Vraag offerte aan
vergaderen-content

Brainstorm- of heisessie 

Elke keer maar weer in hetzelfde kantoor vergaderen, steeds maar dezelfde omgeving… soms is het goed om er even tussenuit te gaan. Nieuwe ideeën en inzichten opdoen, een nieuwe impuls geven aan de creativiteit, meer out of the box denken; Beachclub O. is door de flexibiliteit, diversiteit en veelzijdigheid dé uitgelezen locatie voor een brainstorm- of heisessie. 

Vraag offerte aan
vergaderen-content-new

Events Inspiration Guide

Liever eerst wat globale informatie? Vraag onze Events Inspiration Guide aan.