Vergaderen

De flexibiliteit van Beachclub O. maakt dat wij een unieke vergaderlocatie kunnen bieden. Omdat de beachclub is op te delen in drie verschillende ruimtes, kunnen we voor eenieder een passende locatie creëren. Alle ruimtes zijn voorzien van natuurlijk daglicht en kunnen volledig afgesloten worden van de rest van de beachclub. Doordat er geen vast meubilair is, is ook de inrichting van de ruimte flexibel en daarmee volledig naar wens in te delen. Vergaderen in een u-vorm, cabaret, kring of huiskamersetting? De verscheidenheid en flexibiliteit van het meubilair draagt ook bij aan een setting die anders dan anders is, en daarmee inspirerend zal werken voor de groep. Het is tevens mogelijk om het voorliggende terras te reserveren, als extra buitenruimte.


Voor de afwisseling tijdens of na de meeting is het strand natuurlijk dichtbij! Een wandeling, beachvolleybal toernooi, powerkiten of een GPS tocht behoren tot de mogelijkheden. Tijdens de breaks zorgen wij voor een gezond tussendoortje en lunch. Toch trek in iets zoetigs, of bijvoorbeeld het weekend inluiden met een wat ongezondere -maar oh zo lekkere- snack? We regelen het graag.


Het is uiteraard ook mogelijk om na een meeting in de beachclub te blijven dineren in de dezelfde ruimte. Wanneer jullie naar de bar verplaatsen voor een borrel of een strandwandeling maken om even uit te waaien, bouwen wij de ruimte om tot een knusse dinersetting.

Vraag offerte aan
beachclub-o-vergadering

Congres

Ook voor grotere groepen is Beachclub O. uitermate geschikt. Door de flexibele indeling kan ervoor gekozen worden één ruimte te gebruiken als plenaire zaal, en de twee overige ruimtes als breakout rooms. Tevens kunnen de Zeezijde terrassen en het naastgelegen Brasserie terras gereserveerd worden om zo exclusief gebruik van de beachclub te garanderen.


Wat ook tot de mogelijkheden behoort, is om de beachclub uit te breiden door middel van een tijdelijk paviljoen. Organiseer de plenaire sessie in het paviljoen, en gebruik de beachclub zelf als breakouts of als break area. Een tijdelijk paviljoen is er in verschillende soorten en maten en wordt leeg opgeleverd; je kunt het paviljoen dus helemaal naar eigen idee inrichten en stylen. We informeren je graag over de verschillende opties.


Een meeting van grotere omvang vraagt vaak om gespecialiseerde wensen qua audiovisuele apparatuur. Wij brengen jullie graag in contact met onze partner om aan alle wensen te kunnen voldoen. Zijn jullie van plan om na het congres nog lekker te gaan borrelen, dineren en/of de dansvloer onveilig te maken? Binnen notime kunnen we de beachclub ombouwen van vergadersetting naar sfeervolle borrel-, diner- of feestlocatie. We bespreken graag de mogelijkheden.

Vraag offerte aan
beachclub-o-congressen

Private dining

De diverse ruimtes van de beachclub zijn bij uitstek geschikt voor private dining. Door de flexibele wanden kunnen wij één of meerdere ruimtes privé reserveren voor zowel kleine als grote gezelschappen. Geniet met elkaar van culinaire hoogstandjes in een sfeervolle ambiance mét uitzicht op zee.


Altijd al eens een exclusief kijkje in de keuken willen nemen? Dat kan! Wij nodigen jullie graag uit plaats te nemen aan onze Chef’s Table waarbij Beachclub O.’s Kikki Broeksteeg de meest bijzondere gerechten zal presenteren en jullie een onvergetelijke ervaring zal bezorgen.

Vraag offerte aan
beachclub o private dining

Brainstorm- of heisessie

Elke keer maar weer in hetzelfde kantoor vergaderen, steeds maar dezelfde omgeving… soms is het goed om er even tussenuit te gaan. Nieuwe ideeën en inzichten opdoen, een nieuwe impuls geven aan de creativiteit, meer out of the box denken; Beachclub O. is door haar flexibiliteit, diversiteit en veelzijdigheid dé uitgelezen locatie voor een brainstorm- of heisessie.

Vraag offerte aan
beachclub o brainstorm
Reserveren