Vergaderen

Nederlandse politici trekken er vlak voor de start van het politieke jaar niet voor niets op uit om te overleggen op het strand. Weg van de sleur in Den Haag maken ze de hoofden leeg op één van de stranden in Nederland. En waar kan dat beter dan op het mooiste strand, dat van Noordwijk aan Zee? Want er is niets zo inspirerend als vergaderen en brainstormen op het strand!

Beachclub O. is met zijn unieke plek op het strand van Noordwijk een uitermate geschikte locatie die helemaal ingericht kan worden naar jouw wensen en doeleinden. Bij ons kun je in alle rust, zowel binnen als buiten, vergaderen of brainstormen in een speciaal voor jullie afgezette ruimte. In het voorjaar slenter je in spijkerbroek over het strand, terwijl de frisse lucht, zoute zeewind en prachtige omgeving voor inspirerende ideeën en veel creativiteit zorgen. In het najaar is Beachclub O. een warme en sfeervolle vergaderlocatie, waar je op een aangename manier kunt overleggen.

Vraag offerte aan
vergaderen-content

Congres


Vraag offerte aan
vergaderen-content-new

Private dining


Vraag offerte aan
vergaderen-content

Brainstorm- of heisessie 

Op zoek naar een speciale brainstorm- of heisessie? Wij hebben ervaring met het hosten van sessies voor grote bedrijven die het op een andere manier willen aanpakken. Zoals roulerende groepen die actief bezig zijn, presentaties geven en zo met elkaar op nieuwe ideeën komen. Zie jij het liever anders? Neem contact op met onze event manager en wij zijn er zeker van dat het bij ons kan!

Gezonde consumpties bevorderen het denkvermogen. Bij ons hoef je je niet bezig te houden of jouw collega’s wel goed en voldoende eten en drinken krijgen. Beachclub O. kan op aanvraag voor jullie de lunch, diners en borrels verzorgen, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het werk.

Zoals gezegd passen wij ons volledig aan naar jouw wensen en doeleinden. Op zoek naar een grote locatie waar je met honderden collega’s terecht kunt? Beachclub O. is de grootste feest- en vergaderlocatie op het strand van Nederland. Een waanzinnig grote tent breidt de Beachclub uit tot een plek waar je met meer dan duizend mensen terecht kunt. Liever een kleine, intieme plek om de beste ideeën op te doen? De zalen in de Beachclub kunnen gesplist worden en volledig worden ingericht naar jullie wensen. Bij ons is alles mogelijk!

Vraag offerte aan
vergaderen-content-new

Brochure

Liever eerst wat globale informatie? Vraag onze brochure aan.