Feesten & partijen

Feesten zijn er om gevierd te worden! Wij begrijpen dat je jouw verjaardag, jubileum, pensionering, afstuderen of andere gelegenheid niet ongemerkt voorbij wil laten gaan en wil vieren op een bruisende en energieke locatie. Uiteraard samen met vrienden, familie en collega’s! Voeten in het zand, cocktail in de hand, live muziek op de achtergrond. Klinkt perfect toch?


Beachclub O. is door de veelzijdigheid een zeer geschikte feestlocatie voor zowel kleine als grote gezelschappen. Kies voor één van onze vastgestelde menu’s of wil je liever met de chef om de tafel om een menu samen te stellen? We bieden het allemaal! En heb je al nagedacht over entertainment? Niet nodig, doen wij voor je! We horen graag wat je wensen zijn en zoeken daar een passend aanbod bij. Creativiteit en originaliteit zijn ons uitgangspunt bij het organiseren van jouw feest.

Vraag offerte aan
beachclub o. feesten en partijen

Beach BBQ


Ontdek de ultieme Beach BBQ-ervaring met ons Green Egg BBQ Buffet, perfect voor gezelschappen vanaf 30 personen! Laat je verrassen door een scala aan smaken en culinaire gerechten, allemaal liefdevol bereid door onze ervaren Chef-koks. Het buffet biedt een verleidelijke mix van diverse warme en koude gerechten, perfect om te genieten op het strand met uitzicht op de glinsterende zee.


Of je nu een bedrijfsuitje, familiebijeenkomst of een ander grootschalig evenement plant, ons Green Egg BBQ Buffet is de ideale keuze om jouw gasten te verwennen en het samenzijn extra speciaal te maken.

Beleef een onvergetelijke ervaring vol heerlijk eten en gezelligheid met jouw gezelschap bij Beachclub O.!

Vraag offerte aan
beach-bbq-s-1
beachclub o. merkbeleving

Merkbeleving

Een nieuw merk of brand identity lanceren kun je maar één keer goed doen. Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan het succes hiervan, waarvan de locatie misschien wel de belangrijkste is. Je zoekt iets aparts, unieks en eigenzinnigs. Een locatie die volledig past en aansluit bij het merk of de identity. Beachclub O. is in meerdere opzichten een flexibele locatie. Door de verschillende ruimtes en mogelijkheid van een tijdelijk paviljoen is de beachclub volledig naar eigen wens en inzicht in te richten. Hiermee is de locatie geschikt voor zowel grote als kleine groepen.

Vraag offerte aan

Productlancering

Wanneer je een nieuw product lanceert wil je dit natuurlijk doen op een bijzondere locatie in een unieke setting, om zo een onuitwisbare indruk te maken op je gasten. Beachclub O. is, eventueel in combinatie met een tijdelijk paviljoen, uitermate geschikt voor de lancering van bijvoorbeeld een nieuw type auto of een mooie fles vintage Champagne. Voel je vrij om de locatie volledig naar wens te branden en zo een product met een geweldige impact te lanceren.

Vraag offerte aan
beachclub o. productlancering

Teambuilding

Ook voor teambuilding kun je bij ons terecht. Breng jouw team nader tot elkaar, eindelijk die nieuwe collega persoonlijk zien in plaats van digitaal en optimaliseer de samenwerking door middel van een teambuilding programma. We bieden uiteenlopende mogelijkheden; van ontspannen en culinair tot actief en informatief.


Wanneer je kiest voor actief brengen we je graag in contact met één van onze partners voor het vormgeven van het activiteitenprogramma. Actief hoeft niet altijd te betekenen dat het zweten is op het strand (dat kan uiteraard wel, wat te denken van een strandzeskamp of volleybaltoernooi?), ook aan tafel zijn leuke, gezellige, uitdagende en/of competitieve activiteiten te organiseren. Natuurlijk verzorgen we voor, tijdens en na de activiteit graag de innerlijke mens. Een take-away lunch tijdens de e-chopper tour, snacks tijdens de Escape Room aan tafel of verkoeling zoeken gedurende het vliegeren door middel van een flesje koud water en een ijsje (altijd lekker!); we regelen het graag!

Vraag offerte aan
beachclub-o-teambuilding
Reserveren