Houdt u er rekening mee dat alle evenementen worden verzorgd op basis van de RIVM richtlijnen en mogelijke maatregelen met betrekking tot COVID-19.

Party & Events

Feesten op het strand van Noordwijk is natuurlijk een ideale gelegenheid om iets te vieren. Beachclub O. geeft jou hierbij de mogelijkheid om dit voor een groot aantal gasten waar te maken. Met een aansluitende tent aan Beachclub O. zorgen wij ervoor dat de maximale capaciteit van het aantal gasten oploopt naar 1500 personen. De tent zal 35 bij 15 meter lang zijn, wat betekent dat er 525 vierkante meter vrijkomt om te dansen op de geweldige feestavond. Het serveren van hapjes en drankjes is mogelijk en wordt afgestemd met jouw wensen!  

Wij bieden je graag de mogelijkheid om muziek en geluid te regelen voor op de feestavond, alle wensen zijn mogelijk, niets is te gek. De aankleding en indeling van Beachclub O. en de grote tent is in overleg met één van onze event managers waar te maken. Van verschillende thema’s tot zakelijke aankleding, alles is mogelijk. 

Een luxe strandfeest in Noordwijk is slechts een voorbeeld van onze georganiseerde feesten die het hele jaar plaatsvinden. Een heerlijk Jazz achtergrond muziekje op een prachtige zomerse avond of DJ’s met een heerlijke beat tijdens het feest. Voor de beste evenementen ben je op het juiste adres bij Beachclub O. Dus als je deze feesten wilt overtreffen met een eigen georganiseerd event, ben je van harte welkom in Beachclub O. te Noordwijk aan Zee. 

Vraag offerte aan
beachclub-feesten-content