Productlancering


Wanneer je een nieuw product lanceert wil je dit natuurlijk doen op een bijzondere locatie in een unieke setting, om zo een onuitwisbare indruk te maken op je gasten. Beachclub O. is, eventueel in combinatie met een marquis, uitermate geschikt voor de lancering van bijvoorbeeld een nieuw type auto of een mooie fles vintage Champagne. Voel de vrijheid om de locatie volledig naar wens te branden en zo een product met een geweldige impact te lanceren.   

Vraag offerte aan
vergaderen-content

Merkbeleving


Een nieuw merk of brand identity lanceren kun je maar één keer goed doen. Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan het succes hiervan, waarvan de locatie misschien wel de belangrijkste is. Je zoekt iets aparts, unieks, eigenzinnigs en dat volledig past en aansluit bij het merk of de identity. Beachclub O. is in meerdere opzichten een flexibele locatie; door de verschillende ruimtes en mogelijkheid van een marquis geschikt voor zowel grote als kleine groepen, maar ook doordat ál het meubilair eruit kan, is de beachclub totaal naar eigen wens en inzicht in te richten. De LED verlichting die in iedere gewenste kleur te zetten is draagt bij aan het totaalplaatje. 

Vraag offerte aan
vergaderen-content-new

Feesten & partijen

Feestjes zijn er om gevierd te worden! Wij begrijpen dat je jouw verjaardag, jubileum, pensionering, afstuderen of andere gelegenheid niet ongemerkt voorbij wil laten gaan en dit wil vieren op een bruisende en energieke locatie. Uiteraard samen met vrienden, familie en collega’s! Voeten in het zand, cocktail in de hand, live muziek op de achtergrond; klinkt perfect toch?

Beachclub O. is door de veelzijdigheid een zeer geschikte feestlocatie voor zowel kleine als grote gezelschappen. Kies voor één van onze vastgestelde menu’s, of wil je liever met de chef om de tafel om een menu samen te stellen? We bieden het allemaal! En heb je al nagedacht over entertainment? Niet nodig, doen wij voor je! We horen graag wat je wensen zijn en zoeken daar een passend aanbod bij. Creativiteit en eigenzinnigheid zijn bij ons het uitgangspunt bij het organiseren van jouw feest. 

Vraag offerte aan
vergaderen-content

Teambuilding

Vraag offerte aan
vergaderen-content-new

Events Inspiration Guide

Liever eerst wat globale informatie? Vraag onze Events Inspiration Guide aan.