Green Globe sinds 2012

Op het strand van Noordwijk wapperen al decennialang de Blauwe Vlaggen als onderscheiding dat het er schoon en milieuvriendelijk is. Bij Beachclub O. werken we er graag aan mee om ervoor te zorgen dat dit zo blijft. Ons dak is niet voor niets iconisch groen, het staat symbool voor onze ‘groene’ benadering van werken.

Om de planeet zo min mogelijk te belasten, vragen we meer van onszelf. Zo maken wij gebruik van een energiezuinige aardwarmte-installatie en een efficiënt grondwater gekoeld systeem voor onze koelapparaten en biertaps. Daarnaast gebruiken wij warmteterugwinning voor de luchtbehandelingsinstallatie, werken we met onderhoudsvrije materialen en hebben we grotendeels zuinige LED-verlichting.

Het leverde ons, samen met Hotel van Oranje, het internationale, eervolle Golden Green Globe-certificaat op. Dit staat voor duurzaam reizen en toerisme en concentreert zich op onder meer milieuverantwoord beheer. Hotel van Oranje won in 2012 zelfs ook nog de prijs voor het meest ‘groene’ hotel van Europa! We zijn sinds 2012 trotse houder van dit certificaat en mogen onszelf sinds 2017 zelfs Gold Member noemen.

Heb je als bedrijf ook de natuur en het milieu hoog in het vaandel staan? Dan is Beachclub O. dé plek voor vergaderingen en businessmeetings. Zo kun je de duurzame benadering van het bedrijf kracht bijzetten op het strand!

green-globe-content