Beachclub O. is een restaurant Noordwijk op het strand

Beachclub O.: top restaurant Noordwijk aan Zee

Gelegen op het prachtige strand van Noordwijk.

Zoekt u een exclusief restaurant Noordwijk aan Zee? Geniet van carpaccio suprême met eendenleverkrullen, fruits de mer en een vegetarische risotto met verse spinazie. Geniet van het snijpunt tussen smaak en elegantie, tijdens ontspannen lunch of stijlvol diner. We serveren culinaire finesse, in combinatie met de beste flessen wijn en bubbels. Een High Wine met ondergaande zon op het mooiste strand van Nederland? That’s ‘O’ style! Welkom bij hét restaurant Noordwijk aan Zee.
Beachclub O. is 365 dagen per jaar geopend!

Online reserveren bij Beachclub O.

Beachclub O. is het mooiste restaurant Noordwijk aan Zee

Beachclub O. is het mooiste restaurant met de beste keuken van heel Noordwijk aan Zee

 

Ze zeggen dat meerdere keren kort op vakantie gaan gelukkiger maakt dan één keer lang. Nu vind ik het heerlijk om lang op vakantie te gaan, maar even een nachtje weg met z’n tweeën voelt echt als een mini vakantie, ook al is het in eigen land. Een aantal weken geleden verbleven we bij Beachclub O. in Noordwijk aan Zee en hadden we een heerlijk weekend. Vandaag neem ik jullie in een fotoverslag mee terug naar ons weekend aan zee.

Lees hier het blog

Beachclub O. is het mooiste restaurant met de beste keuken van heel Noordwijk aan Zee where the absolute magic happens …

Heerlijk dineren op een van de mooiste plekjes van Noordwijk

Ons restaurant Noordwijk bevindt zich op de mooiste plek van het strand, voor Hotel van Oranje waar we onderdeel van uitmaken. Laat een hele zeetong of zeebaars op uw tong wegsmelten, of zet uw tanden in een stevige tournedos of prime rib van 600 gram die we voor 2 personen serveren. De beste ingrediënten op de mooiste locatie; we bieden binnen de restaurants in Noordwijk een unieke ervaring in de meest sfeervolle omgeving. Beachclub O. is een waanzinnig restaurant in Noordwijk aan Zee, reserveer nu uw plekje aan zee. Beachclub O. Restaurant Noordwijk aan Zee.

Beachclub O. is het mooiste restaurant Noordwijk aan Zee

Lunch & diner in ons restaurant in Noordwijk

Zak onderuit voor een ontspannen lunch, High Wine, of kom stijlvol dineren, op basis van de beste ingrediënten in een verrassende en uitdagende samenstelling. Ga u te buiten aan de Atlantische king krab cocktail en geniet van de sashimi van tonijn. Dineren doet u met onze scampi giganti of bijvoorbeeld een vegetarische risotto. ‘s Avonds op zoek naar de beste locatie voor drinks? Ons restaurant in Noordwijk transformeert gemoedelijk naar een een luxe lounge, waarin de beste flessen bubbels uiteraard niet ontbreken.

Beachclub O. is het mooiste restaurant Noordwijk aan Zee
Wij komen regelmatig vanuit het hele land naar Noordwijk. Beachclub O is dan altijd vaste prik. De ambiance is weergaloos, eten perfect en drank altijd prima in orde. de verse Jus D’Orange is een aanrader bij de club sandwich voor lunch. Bij het diner is er voldoende keus qua wijn. Het bedieningspersoneel is daarnaast ontzettend vriendelijk en professioneel. Onze favoriet is Danielle, een elegante gastvrouw met oog voor haar gasten. Top!!
Rogier B.

TripAdvisor

Welkom bij het leukste restaurant in Noordwijk aan Zee; Beachclub O.