Welkom bij Beachclub O. in Noordwijk aan Zee

Ja, ik wil … trouwen bij Beachclub O.!

Uw meest bijzondere dag op de mooiste locatie: Uw eigen Beachclub op het strand van Noordwijk aan Zee! Prachtig uitzicht op de Noordzee en het strand van Noordwijk, een heerlijk relaxte sfeer, strak design en onbeperkte mogelijkheden. Een standaard bruiloft is outdated, custom-made trouwfeesten is wat wij doen!

De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag mee met u om jullie bruiloft op het strand de mooiste dag van jullie leven te maken!

Trouwen op het strand met een officiële ceremonie of binnen in een romantische trouwlocatie. Zoekt u de beste plek voor een knallend feest met een uitstekende DJ? Beachclub O. is de ideale trouwlocatie op het mooiste strand van Nederland.

Romantische trouwlocatie op het strand van Noordwijk aan Zee

Romantische en flexibele trouwlocatie

De wens van het bruidspaar is waar wij mee aan de slag gaan, dit kan een kleinschalige bruiloft met een intiem gezelschap van 30 personen zijn, maar ook een gigantisch knalfeest met DJ’s, Bands, Circusdieren, Auto’s, een walking dinner en strandbarbecue tot wel 1200 personen zijn.

De zalen die Beachclub O. tot haar beschikking heeft sluiten hier perfect op aan en overtreffen ieders verwachting.  Met onbegrensde mogelijkheden voor uw bruiloft zal deze dag voor altijd in ieders geheugen blijven staan!

Romantische trouwlocatie op het strand van Noordwijk aan Zee

Welkom bij Beachclub O. in Noordwijk aan Zee

Trouwen op het idyllische strand van Noordwijk aan Zee

Voor het huwelijksdiner is niets te gek bij Beachclub O., met haar creatieve chefs in de keuken zijn alle wensen mogelijk. Van een heerlijk Italiaans walking dinner, een geweldig, luxueus vijfgangen diner tot een zalig barbecue buffet, waarbij de zwoele wind door de haren waait terwijl de gasten genieten van een prachtige strandbruiloft. Samen zorgen we er voor dat u altijd met een geweldig gevoel zult terugkijken op een onvergetelijke bruiloft!

 

Romantische trouwlocatie op het strand van Noordwijk aan Zee

AMSAK_Logo_RGB
Bruidssuite in Hotel van Oranje, Autograph Collection®

Beachclub O. maakt onderdeel uit van de Hotels van Oranje, waar de bruidssuite met zeezicht de ideale accommodatie vormt om de huwelijksnacht door te brengen. Er komt geen einde aan de mooiste dag van jullie leven, wij zorgen ervoor dat trouwen op het strand jullie de dag én nacht van jullie leven wordt!

Romantische trouwlocatie op het strand van Noordwijk aan Zee

Zoveel gelukkige bruidsparen gingen u voor

„We had an amazing day. How can you not be excited about getting married on the beach?

At first, we were a bit concerned about getting our wedding organized without being close by. But the staff made us feel at ease with their responsiveness and good ideas how to make our event even better. Our family and friends had a wonderful time at Beachclub O, and so did we.

We will have lots of beautiful memories, and the best thing is: We can come back whenever we like…”

Rudi Pohl

Romantische trouwlocatie op het strand van Noordwijk aan Zee