beachclub-o-interieur-zeezicht-1880x310

Chef's Table

Een culinaire beleving met signatuurgerechten. Chef's Table is ontworpen voor een exclusieve ervaring voor fijnproevers die je dichterbij onze culinaire creaties brengen. Geniet van een heerlijk 5- of 6 gangen Menu du Chef, dat je compleet kan maken met een bijpassend wijnarrangement. Neem plaats aan tafel bij onze sommelier met uitzicht op de open keuken, waar onze getalenteerde chefs hun meest verfijnde gerechten bereiden. Reserveer één van onze tafels met 4 tot 8 personen en ontdek de verhalen achter de gerechten in combinatie met excellente service.

beachclub-o-chef-verse-truffel-ceviche-650-x-500

Menu du Chef

Enjoy the signature dishes of the chef

Laat je verrassen door culinaire signaturen bij onze Chef's Table ervaring. Onze gepassioneerde chefs brengen seizoensgebonden producten tot leven in smaakvolle gerechten. Elke smaakcombinatie, elke textuur en elke presentatie geven een avond vol ontdekkingen, doordrenkt met creativiteit en onverwachte smaaksensaties. Laat je meenemen op een culinaire beleving en geniet van een heerlijk verzorgde avond uit bij Beachclub O. in Noordwijk aan Zee. 

Sommeliers selectie

Enjoy the wine pairings of sommelier Jiry Floors

Bij Beachclub O. ontvouwt zich een meeslepend verhaal van smaak en verfijning, waar de tafel niet alleen een plaats is om te eten, maar een podium voor een ongekende culinaire ervaring. Onze Chef's Table wordt omarmd door een heerlijke bijpassend wijnarrangement, zorgvuldig samengesteld door onze sommelier Jiry. Elk glas onthult een uniek verhaal, een harmonieus samenspel met de gerechten die op tafel verschijnen. Van de sprankelende aperitieven tot de verrassende dessertwijnen, elk element is gekozen om te complimenteren en te verrijken wat de chef serveert.  

beachclub-o-restaurant-manager-sommelier-jiry-floors-650-x-500
chef-s-table-1300x500

EXQUISITE DINING EXPERIENCE WITH SOMMELIER JIRY FLOORS

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: