Vergaderen op het strand van Noordwijk

Wilt u vergaderen op het strand van Noordwijk? Buitenlandse allure en de dynamiek van de Noordwijkse kust komen samen in de stijlvolle ambiance van Beachclub O. Wilt u vergaderen aan zee en zoekt u een geschikte locatie in Noordwijk? ‘s Zomers flaneert u over de mooiste plaats van het strand, ‘s winters zorgen we binnen voor een warme en aangename vergaderlocatie. Er is niets zo inspirerend als vergaderen op het strand, wij verzorgen de ideale randvoorwaarden voor uw business in Beachclub O. Vergaderen op het strand van Noordwijk is nog nooit zo inspirerend geweest.

 

Vergaderen op het strand van Noordwijk

We verzorgen borrels, lunches, diners, de lounge en de luxe ligbedden en VIP cabana’s om te zonnen en te feesten. Wilt u uw klanten de mooiste plaats van het strand in Noordwijk laten zien, of vergaderen aan zee en daarmee zorgen voor inspirerende ideeën en de beste besluiten? Onze account managers Latoya en Nomi vertellen u graag meer over de mogelijkheden of de toegevoegde waarde van vergaderen op het strand.

Beachclub O. XXL

Beachclub O. XXL is de grootste vergaderlocatie op het strand van Nederland. De hotspot in Noordwijk aan Zee voor grootse beach events kan nu worden uitgebreid tot een XXL venue. Lees meer.

Voor elk formaat een mogelijkheid

Of u nu voor een groot gezelschap een evenementenlocatie zoekt of dat u met een klein intiem gezelschap wilt vergaderen; Beachclub O. verzorgt professionele vergaderingen en events van alle formaten. Zo biedt onze intieme Strandzaal de perfecte locatie voor kleine boardmeetings en kan onze XXL venue tot wel 900 personen faciliteren.

vergaderen op het strand van noordwijk

green-globe
Groen vergaderen aan zee

Beachclub O. heeft een iconisch groen dak, dat symbool staat voor onze ‘green’ benadering van business. We maken gebruik van een energie-zuinige aardwarmte-installatie en gebruiken een efficiënt grondwatergekoeld systeem voor onze koelapparaten, koelcel en biertaps. We gebruiken warmteterugwinning voor de luchtbehandelingsinstallatie en hebben grotendeels zuinige LED-verlichting aangebracht. We werken met zoveel mogelijk onderhoudsvrije materialen en hebben daarom samen met Hotels van Oranje in 2012 het Green-Globe certificaat in ontvangst mogen nemen. Hotels van Oranje werd in december 2012 zelfs uitgeroepen tot meest groene hotel van Europa! Vergaderen in Noordwijk is bij ons volledig groen, zodat u uw duurzame benadering uitstekend kracht kunt bijzetten tijdens uw vergadering op het strand. Beachclub O. herdefineert de betekenis van vergaderen op het strand van Noordwijk.

vergaderen op het strand van noordwijk

Welkom bij Beachclub O. in Noordwijk aan Zee

De mooiste (vergader)locatie op het strand van Noordwijk aan Zee

Beachclub O. is exclusief te huren voor uw bedrijfs- of privé feest. Wij kunnen de ruimte ook gemakkelijk splitsen voor de intieme feesten of diners. Meer weten? Vraag het onze eventmanagers van Beachclub O.

of bel: 071-367 68 94

vergaderen op het strand van noordwijk