Beachclub O. XXL | De grootste venue van Nederland

Beachclub O. XXL is de event hotspot op het strand van Nederland.

Bent u op zoek naar de meest fantastische locatie voor uw feest of evenement op het strand? Door middel van een enorm aanzetstuk kan Beachclub O. uitgebreid worden tot het fenomenale Beachclub O. XXL en gaat hiermee een stap verder! Hierdoor biedt de beachclub capaciteit tot aan 1000 gasten voor een seated dinner en tot wel 1500 gasten voor een walking dinner! Dit maakt het prachtige Beachclub O. XXL tot de grootste feest/evenementlocatie op het strand van Nederland!

Bedrijfsfeesten, zakelijke evenementen, verjaardagen en bruiloften; alles is mogelijk bij ons. Samen met u stellen wij graag heerlijke menu’s samen, verzorgen we mooi entertainment en passen we de inrichting aan, aan uw wensen. Personal branding, een ballonnenboog of een rode loper: de beachclub staat in het teken van u!

Beachclub O. XXL

Seated dinner

Onze chefs verzorgen graag culinaire dinercreaties voor u. Even een moment van rust in het programma. Samen met uw gasten aan tafel om te proeven van de seizoenssmaken van de Hollandse kust. Wij bieden heerlijke 3- en 4-gangen menu’s tot wel 1000 personen!

Walking dinner

Bij een walking dinner komen uw gasten op een gezellige manier met elkaar in contact omdat zij niet de gehele avond op dezelfde plek aan tafel hoeven te zitten. Een bijzonder diner waarbij verschillende kleine gerechtjes een compleet menu vormen. De verschillende gerechtjes zijn allemaal culinaire belevingen en een lust voor het oog. De gerechtjes worden uitgeserveerd op trendy service en ze zijn eenvoudig te eten. Wij organiseren walking dinners tot wel 1500 personen!

Green Egg BBQ

De “Green Egg” barbecues worden voor uw diner aangestoken. Onze Chef de Cuisine bereidt een smaakvol diner met verschillende voor- en hoofdgerechten. De ‘Green Egg’ barbecue is pure luxe! Prikkel de smaakpapillen met dungesneden kalfsvlees, biologisch scharrelvarken en mooie moten gegrilde tonijn. Dit en meer malse en verse gerechten worden gecombineerd met aspergesalades, diverse broodsoorten, gegrilde groenten en frisse yoghurt saus en fluweelzachte rode wijnsaus.

Exclusief 

Wilt u graag een locatie waar u met uw gezelschap in alle intimiteit van uw evenement of feest kunt genieten? Ook dan biedt Beachclub O. de uitkomst. Wij bieden de mogelijkheid om een gedeelte of zelfs de gehele beachclub af te huren en zo uw feest/evenement exclusief te houden. De volledige beachclub staat dan tot uw beschikking zonder dat er personen van buitenaf aanwezig zijn.

Beachclub O. XXL is de grootste vergaderlocatie op strand in Nederland.

Beachclub O. XXL is de grootste vergaderlocatie op strand in Nederland.

De mooiste (vergader)locatie op het strand van Noordwijk aan Zee

Beachclub O. XXL is exclusief te huren voor uw bedrijfs- of privé feest. Wij kunnen de ruimte ook gemakkelijk splitsen voor de intieme feesten of diners. Meer weten? Vraag het onze eventmanager van Beachclub O.
Ilse Nederstigt

of bel: 071-367 68 03.

Beachclub O. XXL is de grootste vergaderlocatie op strand in Nederland.