Houdt u er rekening mee dat alle evenementen worden verzorgd op basis van de RIVM richtlijnen aangaande corona. Dit betekent dat indien uw gezelschap uit meerdere personen en/of huishoudens bestaat, ieder huishouden een eigen tafel krijgt toegewezen.

Dineren 

Dineren aan het mooiste strand van Nederland met een groot gezelschap? Dat kan bij Beachclub O.! Geniet van een culinair sit-down diner of een dynamisch walking dinner waarbij jouw wensen op nummer één staan. Doormiddel van een enorme feesttent creëren wij de perfecte avond voor jou en je gasten en kunnen wij diners organiseren tot wel 1500 personen!

Beachclub O., dé hotspot aan de Nederlandse kust voor een groot beach evenement. Naast het organiseren van intieme evenementen is er nu de kans om het groter aan te pakken. Bij ons is er de mogelijkheid om een sit-down diner te organiseren tot maximaal 1000 gasten. Stel zelf een dinermenu samen uit de aanbevelingen van onze Chef de Cuisine. Voor ieder seizoen heeft de Chef een selectie van heerlijke gerechten samengesteld. Of regel bij ons een walking dinner waarbij wij zelfs 1500 gasten kunnen accommoderen. Op deze manier komen jullie gasten op een gezellige manier met elkaar in contact en zal er een actieve sfeer ontstaan. De verschillende gerechtjes die geserveerd worden zijn stuk voor stuk culinaire belevingen en een lust voor het oog. Denk aan glaasjes, amuselepels, hippe prikkers of schoteltjes die gezamenlijk de avond compleet maken. Een hete zomerdag? Geen probleem! Bij ons kan jij ook nog eens genieten van een heerlijke ‘Green Egg’ barbecue om je dag nog specialer te maken. Onze Chef de Cuisine zal het vuur voor jullie aansteken en een smaakvol diner serveren.

 Deze dag staat in het teken van jou! Ga samen met onze ervaren eventplanners rond de tafel om een onvergetelijke dag te organiseren. Beachclub O., de grootste evenementlocatie op het strand van Nederland, tot snel! 

Vraag offerte aan
dineren-content