Houdt u er rekening mee dat alle evenementen worden verzorgd op basis van de RIVM richtlijnen aangaande corona. Dit betekent dat indien uw gezelschap uit meerdere personen en/of huishoudens bestaat, ieder huishouden een eigen tafel krijgt toegewezen.

Events aan het strand

De leukste events in Noordwijk aan Zee zijn bij Beachclub O. te vinden. De internationale aanvragen en boekingen worden steeds meer. De centrale ligging in West-Europa en de 20 minuten afstand van Schiphol Airport heeft hier onder andere invloed op. Hotels van Oranje en Beachclub O. hebben sinds 2012 ieder jaar het Green Globe Certification behaalt. Zo is er in de beachclub een energiezuinige aardwarmte-installatie aangelegd. 

Opzoek naar een uniek evenementen locatie met onbeperkt veel mogelijkheden gelegen aan het mooiste strand van Noordwijk? Ons Beachclub O. concept is dé locatie voor grote zakelijke evenementen en bruiloften. Door middel van een marqué tent die naadloos aansluit op Beachclub O. vergroten wij de capaciteit tot maximaal 1500 personen. Wat dacht je van een middag activiteiten met je collega’s doen zoals volleyballen, powerkiten of kanoën op het strand met een verfrissend drankje of een aperitief gevolgd met een diner buffet naar uw wensen en een spetterend feest ter afsluiting in Beachclub O.? De marqué tent is een leeg canvas en kan dan ook helemaal naar jullie wensen gedecoreerd worden. Richt het in met gala meubilair van een van onze leveranciers of ga voor de informele sfeer met stoere steigerhouten hoge tafels en Green Egg BBQ’s. Vele bedrijven gingen jullie al voor! 

Vraag offerte aan
evenementen-content