Houdt u er rekening mee dat alle evenementen worden verzorgd op basis van de RIVM richtlijnen aangaande corona. Dit betekent dat indien uw gezelschap uit meerdere personen en/of huishoudens bestaat, ieder huishouden een eigen tafel krijgt toegewezen.

Private dining

Privé dineren aan het strand met klasse en pure luxe? Dat doe je bij Beachclub O.! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van zowel formele als informele diners en kunnen de gehele Beachclub omtoveren in de door jou gewenste sferen.

Behoefte aan een echte private dining? De zalen van Beachclub O. kunnen exclusief voor jou worden afgezet. Wil je het hele strandpaviljoen ter beschikking hebben? Ook dat is geen enkel probleem! Ook als je met grote groepen privé aan het strand wil dineren is Beachclub O. de meest geschikte plek. In een waanzinnig grote tent dineer je uitgebreid in stijl met meer dan duizend personen in onze Beachclub O.!

Onze chefs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat er nog lang wordt nagepraat over jouw privé diner. Met heerlijke, verse streekproducten maken ze van ieder gerecht een culinair hoogstandje. Wat te denken van onze zeebaars, zeetong en tournedos! En geniet na met een uitgebreid kaasplankje of een heerlijke scroppino. De perfect bijpassende wijnen maken het plaatje aan tafel compleet en zorgen ervoor dat jouw gasten een fantastische avond beleven.

Naast de overheerlijke gerechten en drankjes, genieten jouw gasten van het schitterende, hemelsbrede uitzicht over de Noordzee en het mooiste strand van Nederland. En bij het natafelen, als de wijnen en bubbels nóg beter smaken, is de aanblik van de ondergaande, rode avondzon adembenemend mooi.

Vraag offerte aan
private-dining-content