Houdt u er rekening mee dat alle evenementen worden verzorgd op basis van de RIVM richtlijnen aangaande corona. Dit betekent dat indien uw gezelschap uit meerdere personen en/of huishoudens bestaat, ieder huishouden een eigen tafel krijgt toegewezen.

Teambuilding met collega's

Een hecht team van collega’s is belangrijk om de prestaties op de werkvloer hoog te houden. Een teambuilding is daarvoor ideaal. Ben je op zoek naar goede teambuilding activiteiten op het strand van Noordwijk? Bij Beachclub O. hebben we alle ruimte en gelegenheid voor de beste teambuildings. Leer je collega’s op een andere manier kennen en neem dat enthousiasme mee naar de werkvloer!

Van kitesurfen op de golven van de Noordzee tot beachvolleyballen en touwtrekken op het dertien kilometerlange, mooiste strand van Nederland. In samenwerking met SPEV (Sportieve Evenementen Noordwijk-Events) is het bij de beachclub allemaal mogelijk. Al meer dan twintig jaar is SPEV een begrip langs de Nederlandse kust en organiseert deze ervaren organisatie uitjes voor bedrijven, vrienden en familie op het strand voor grote groepen van 10 tot 600 personen.

Met SPEV haal je professionele en goed opgeleide begeleiding voor bij jouw ideale teambuilding in huis. Met die decennialange ervaring weet het precies wat goed is en kan het uitstekend voldoen aan al jouw wensen.

Na al het harde werken, alle sportieve activiteiten en goede teambuilding is er natuurlijk niets lekkerder dan bijkomen met een overheerlijk hapje en drankje bij Beachclub O. SPEV omschrijft ons strandpaviljoen met een unieke locatie op het strand als gedurfd, eigenwijs en noemt het een beachclub die beschikt over een spectaculair uitzicht! Het is na al die inspanning ideaal ontspannen op onze comfortabele loungebanken en aan onze strakke, trendy tafels.

Vraag offerte aan
teambuilding-content