Het strand van Noordwijk

Hoe ziet jouw dag er bij ons uit?

Er gaat niets boven een mooie zomerdag in Noordwijk! Het weerbericht laat de voorpret donderdagochtend al beginnen, want de weersvoorspelling van zaterdag omschrijft een zomerdag die jouw hart sneller laat kloppen. Aangekomen bij Beachclub O. loop je direct door naar het strandbedje dat voor jou klaar staat. Na een paar uur bijbruinen besluit je vandaag niet meer weg te gaan. Je reserveert bij de Beach Boys een tafel om vanavond te dineren op het terras en geeft gelijk jouw lunchbestelling door die wij op het strand serveren. 

Met je tenen in het warme zand op het strand van Noordwijk aan Zee, terwijl wij vanuit de beachclub zorgen voor verfrissende cocktails, dorstlessende rosé of sprankelende Champagne. Toch liever aan tafel eten? Geen probleem dan brengen wij de specialiteiten van de chef toch gewoon naar de tafel die wij op het terras voor jou hebben klaar staan. Deze ontspannen en ongedwongen sfeer geeft alles wat je nodig hebt om los te komen van de dagelijkse hectiek.

Naast alle heerlijkheden die Noordwijk en Beachclub O. te bieden hebben mogen de muzikale vibes niet ontbreken. Of je nu op het strand ligt, op één van de terrassen of binnen zit, deze klanken maken de sfeer compleet. Elke zaterdagavond speelt onze Resident DJ de beste tracks. Wanneer moeder natuur ons verwent met warme zonnestralen dan zetten wij de DJ-booth lekker buiten op het terras. Hebben wij dan alleen een DJ staan in de zomer? Nee, wij zijn Beachclub O.! Bij ons staat er ook in de winter met enige regelmaat ook een saxofonist of zangeres die het totaalplaatje helemaal af maakt.

Geniet bij ons het hele jaar door! Drink je een verse muntthee of heeft een glas witte wijn de voorkeur? Kom je dineren met familie of kom je lunchen met een zakelijke partner? Eet je een frisse salade of royale risotto Fruit de Mer? Geen probleem, Beachclub O. regelt het!

prijzen-beachbeds