beachclub-o-exterieur-1880x640

Events

Bij Beachclub O. in Noordwijk laten we evenementen tot leven komen met een overvloed aan expertise, maatwerk en levendige vibes. Met onze (privé) ruimtes creëren wij altijd de ambiance die de perfecte toon zet voor het doel voor jou evenement.

SERVICE WITHOUT LIMITS
beachclub-o-events-teambuilding-420x265

Teambuilding

Unieke evenementen die de samenwerking en teamgeest naar nieuwe hoogten tillen. Van workshops tot avontuurlijk teamuitjes, samen met onze partners creëren wij activiteiten om banden binnen jouw team te versterken en zorgen we voor plezier en positieve energie.

beachclub-o-events-productlancering-420x265

Productlancering

Wij zorgen ervoor dat jou product in de schijnwerpers staat op onze unieke locatie aan het strand. Met een indrukwekkende lanceringsevent dat de aandacht trekt, zal een blijvende impact achterlaten op jouw doelgroep.

beachclub-o-events-merkbeleving-420x265

Merkbeleving

Een nieuw merk of brand identity lanceren kun je maar één keer goed doen. Er zijn meerdere factoren die bijdragen aan het succes hiervan, waarvan een unieke locatie misschien wel de belangrijkste is. Beachclub O. heeft veel mogelijkheden die naar eigen wens en in zicht is in te richten.

Reserveren
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: