beachclub-o-private-event-1880x310

Verjaardag

  • Ruime culinaire keuze
  • Privé ruimte voor grote of intieme verjaardagsfeesten
  • Lunch, borrel, diner, of feest alles is mogelijk
beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500

JOUW SPECIALE DAG IN NOORDWIJK AAN ZEE

Allereerst gefeliciteerd! Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jouw speciale dag? Zoek niet verder. Stel je voor: rustgevend geluid van de golven op de achtergrond, een sfeer die doordrenkt is met gezelligheid en heerlijke gerechten. Dat is precies wat je kunt verwachten als je ervoor kiest om je verjaardag te vieren bij Beachclub O. Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten, en wat is er specialer dan viering van jouw verjaardag? Onze locatie biedt de perfecte setting voor een intieme bijeenkomst met vrienden of een bruisend feest met al je dierbaren.

EEN GEZELLIGE SFEER EN WARME GASTVRIJHEID

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en laat ons je verjaardagswensen vervullen. Onze idyllische locatie, direct aan het water, zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer die je nergens anders vindt. Of je nu een klein gezelschap hebt of een groter feest wilt organiseren, Beachclub O past zich aan jouw wensen aan. Voorkeur voor een verjaardags- lunch, diner of borrel? We stemmen het graag met je af zodat alles volledig naar wens is en jij kan genieten van je speciale dag!

beachclub-o-private-event-buffet-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Wij bieden diverse opstellingen om aan al jou wensen te voldoen. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: