beachclub-o-private-dining-1880x640

Private Dining

  • Unieke setting aan het strand
  • Voor kleine en grote gezelschappen
  • Geheel naar wens culinair in te vullen
beachclub-o-walking-dinner-650x500

CULINAIR GENIETEN OP MAAT

Onze locatie biedt een fijne ambiance om te genieten van een exclusieve private dining ervaring, zoals dat alleen bij Beachclub O. kan. Of het nu gaat om een walking dinner, een elegant zittend diner of een interactief en smaakvol Green Egg Buffet, bij Beachclub O. bieden wij verschillende culinaire opties die de juiste aanvulling vormen op jouw diner. Wij begrijpen dat elke gelegenheid uniek is. Daarom bieden wij ook een op maat gemaakt menu aan, waarbij we samen met jou op zoek gaan naar de juiste invulling die perfect aansluit op jouw groepsdiner.

SFEERVOLLE PRIVÉ DINERS AAN HET STRAND

Wist je dat onze beachclub is op te delen in drie verschillende ruimtes? Hierdoor zijn wij een flexibele locatie direct aan het strand, waar wij mooie privé diners kunnen organiseren voor verschillende groepsgroottes. Onze unieke setting, geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen, garandeert een speciale ervaring die je nog lang zult bijblijven. Onze ruimtes zijn ingericht om een intieme sfeer te creëren, omringd door de natuurlijke schoonheid van de zee. De rustgevende geluiden van de golven en het zachte zeebriesje geven de juiste ambiance aan jullie diner.

beachclub-o-group-dining-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Of het nu gaat om klein of groot gezelschap, wij bieden diverse opstellingen om aan al jou wensen te voldoen. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: