beachclub-o-private-event-1880x310

Beach Events

  • Diverse beach events mogelijk; sportief, competitief en actief
  • Veel lol en energie
  • Mogelijkheid tot binnen teambuilding activiteiten
beachclub-o-private-event-buffet-650x500

VERSTERK DE TEAMGEEST MET BEACH EVENTS

Bij Beachclub O. komt teambuilding en plezier in combinatie met zon, zee en strand en daarom de perfecte locatie voor jouw evenement. Met onze partner bieden wij een goede balans tussen sportieve uitdagingen en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een actieve teambuilding-ervaring of juist de voorkeur geeft aan een meer relaxte sfeer, onze diverse selectie van activiteiten biedt voor elk wat wils. Voel de frisse zeelucht in je haren terwijl je deelneemt aan energieke strandspellen die de teamgeest versterken en de competitieve geest aanwakkeren. Voor degenen die liever een meer ontspannen benadering kiezen, bieden wij rustige strandwandelingen en yoga sessies aan, perfect om het team te verbinden in een meer bedachtzaam tempo.

CULINAIRE VERWENNERIJ VOOR JOUW TEAM

Na een enerverende dag vol activiteiten, kan je heerlijk ontspannen op onze terrassen en/of één van onze binnenruimtes, die wij kunnen creëren naar invulling van het evenement. Geen evenement zonder culinaire invulling. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste aanvulling op gebied van food! Met het hele gezelschap willen barbecueën? Onze Green Egg wordt ontstoken om de meest verrukkelijke gegrilde gerechten te bereiden. Proeven van verfijnde creaties die onze chef speciaal voor jou groep heeft bereid, dan is onze walking dinner echt is voor jou. Laat ons je verwennen met smaken die net zo memorabel zijn als de dag zelf.

beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Of het nu gaat om binnen of buiten activiteiten, wij bieden diverse opstellingen om aan jou wensen te voldoen. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: