beachclub-o-exterieur-1880x640

Locatie

Ontdek Beachclub O, gelegen op een van de meest adembenemende locaties aan de Nederlandse kust. Wij bevinden ons in het hart van Noordwijk aan Zee, direct aan de Koningin Wilhelmina Boulevard. Met onze unieke ligging aan het strand bieden wij het hele jaar door een oase van ontspanning en verfijnde culinaire ervaringen.

Adres

Beachclub O.

Koningin Wilhelmina Boulevard 106

(Strandafrit 16-17)

2202 GW Noordwijk aan Zee


T +31 (0)71 - 367 68 94

E info@beachclubo.nl

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN

Met de Auto

Kom je met eigen vervoer? Vanuit Amsterdam en Den Haag volg je de A44 en gebruik je afrit 6 naar Noordwijk aan Zee. Reizigers vanuit Haarlem gebruiken de N206 en nemen de afslag naar de N444 (van Berckelweg) naar onze prachtige locatie aan de Koningin Wilhelmina Boulevard.


Openbaar Vervoer

Bereik Beachclub O moeiteloos met het openbaar vervoer. De bushalte "Vuurtorenplein" is goed bereikbaar vanuit de treinstations van Leiden, Sassenheim, en Voorhout.


Parkeren

Beachclub O. beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Geen zorgen, in de nabije omgeving zijn er diverse openbare parkeergelegenheden die je gemakkelijk kunt bereiken. Het parkeerterrein van Hotel van Oranje en het Wantveld zijn beide op loopafstand van onze beachclub. Parkeer je auto met gemak en begin aan een ontspannen dag aan zee.

beachclub-o-exterieur-zonsondergang-650x500
RESERVEREN
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: