beachclub-o-exterieur-1880x640

Weddings

Gefeliciteerd met jullie verloving! Met onze prachtige ceremonies, culinaire diners en gigantische feesten zorgen wij ervoor dat de hele dag/nacht memorabel wordt. Het unieke van Beachclub O. is dat deze beachclub het hele jaar door geopend is. Een zwoele zomerse avond, frisse herfstbries of een sneeuwwit dak tijdens de winter; elk seizoen maakt Beachclub O. tot perfecte trouwlocatie.

A COMPLETE WEDDING AT ONE VENUE
beachclub-o-trouwceremonie-420x260

Ceremonie

Bij Beachclub O. in Noordwijk vieren we de liefde met betoverende ceremonies aan de kust. Als officiële trouwlocatie is het dus mogelijk om jullie huwelijk voor de wet bij ons te voltrekken. Van ceremonie tot feest, alles is bij ons te organiseren.

beachclub-o-trouwdiner-420x260

Diner

Verrijk de mooiste dag van jullie leven met een culinair diner. Onze unieke locatie biedt de perfecte setting voor een romantisch huwelijksdiner, omringd door de serene schoonheid van het strand en de zee.

beachclub-o-trouwfeest-420x260

Feest

Laat de liefde stralen tijdens jullie bruisende feest. Ontvang jullie gasten in een prachtige ambiance waar de DJ booth klaar staat om het eerste nummer in te starten en door te zetten tot in de laatste uurtjes. Een avond om niet snel te vergeten met jouw geliefden om je heen.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: