beachclub-o-green-egg-bbq-1-1880x640

Green Egg Barbecue

  • Eigen ruimte met privéterras
  • Live-cooking
  • Geniet in de zomer en wintermaanden aan het strand
beachclub-o-bbq-1-650x500

LIVE COOKING SENSATIE AAN HET STRAND

Bij Beachclub O. dompelen we je onder in een culinaire ervaring met onze exclusieve Green Egg BBQ., dé absolute eye catcher van jullie zomerse en winterse barbecue. Met toewijding aan smaak en kwaliteit bieden we een bijzonder kenmerk: live-cooking op het terras! Onze chefs bereiden op de Green Egg heerlijke gerechten, recht voor je ogen, waaronder elke hap een smaakexplosie is. Dit arrangement zorgt voor de juiste (in)formele sfeer, ideaal voor feestelijke bijeenkomst met vrienden, familie of collega's. Speciale gerechten voor vegetariërs? Absoluut! Wij passen ons menu graag aan naar jou wensen.

ONTSPANNEN DINEREN MET UITZICHT OP ZEE

Het Green Egg BBQ buffet is niet alleen bron van overheerlijke smaken, maar creëert ook een ontspannen sfeer. Met een (overdekt) privé terras dat uitkijkt op het strand, garanderen wij comfort in alle seizoenen. Of het nu een zonovergoten zomerdag betreft of een knusse winteravond, onze locatie past zich aan. Wij zijn ons er van bewust dat het winterse weer soms uitdagend kan zijn. Daarom reserveren we uiteraard ook een binnen locatie, in een warme en gezellig ambiance met nog steeds een prachtig uitzicht op zee.

beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Wij bieden diverse opstellingen om aan al jou wensen te voldoen. Barbecueën onder een overdekt en verwarmt terras of liever binnen in een gezellige ambiance. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: