beachclub-o-vegaderen-1880x640

Vergaderingen

  • Inspirerende locatie op het strand
  • Uitermate geschikt om te combineren met teambuilding activiteiten
  • Alle gewenste audiovisuele apparatuur aanwezig of mogelijk te organiseren
beachclub-o-strandzaal-vergadering-650-x-500
beachclub-o-strandzaal-vergadering-2-650-x-500

INSPIRERENDE LOCATIE MET VIJF STERREN SERIVCE

Samenkomen met collega's en klanten is erg belangrijk, zeker als je voor een belangrijke beslissing staat. Beachclub O. biedt een vergaderomgeving aan het strand, die de inspiratie stimuleert en jouw vergadering naar een hoger niveau tilt. Omdat de beachclub is op te delen in drie verschillende ruimtes, kunnen we voor eenieder een passende locatie creëren. De technologie neemt tegenwoordig veel over, maar het is juist dat persoonlijke contact dat mensen met elkaar verbindt. Het is daarom goed om af en toe bij elkaar te komen om te vergaderen en tussendoor te werken aan je netwerk. Dit alles op één van de meest inspirerende locaties, in één van de meest exclusieve accommodaties. Met een focus op vijfsterrenservice zorgen we ervoor dat jouw vergaderingen niet alleen efficiënt, maar ook aangenaam en inspirerend zijn.

COMPLEET VERGADERARRANGEMENT

Ontdek ons uitgebreide vergaderarrangement, ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Je kan bij ons kiezen voor een 4- of 8 uurs arrangement. Met onze 5-sterrenservice bent u verzekerd van een naadloze ervaring van begin tot eind. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap in het proces, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van je vergadering. Tijdens de breaks zorgen wij voor een selectie dranken, een gezond tussendoortje en een fijne broodjes lunch of lunch menu. Toch trek in iets zoetigs of bijvoorbeeld het weekend inluiden met een lekkere snack? We regelen het graag. 


Wij ontzorgen in alles, van catering tot technische ondersteuning. Geniet van een volledig verzorgde ervaring, waarbij elke detail tot in de puntjes wordt verzorgd.


beachclub-o-exterieur-zonsondergang-650x500
beachclub-o-teambuilding-branding-raften-650-x-500
beachclub-o-strandzaal-private-dining-650-x-500

MAAK DE BELEVING COMPLEET

Voor de afwisseling tijdens of na de meeting is het strand natuurlijk dichtbij! Een wandeling, beachvolleybal toernooi, powerkiten of een GPS tocht behoren allemaal tot de mogelijkheden. We ondersteunen je graag met het organiseren van teambuilding activiteiten op maat.


Het is uiteraard ook mogelijk om na een meeting in Beachclub O. te blijven dineren in dezelfde ruimte. Wanneer jullie naar de bar verplaatsen voor een borrel of een strandwandeling maken om even uit te waaien, veranderen wij de locatie in no time in een exclusieve private dining.

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Of het nu gaat om kleine bijeenkomsten of grootschalige conferenties, wij bieden diverse opstellingen om aan al jou vergaderbehoeften te voldoen. Boardroom, u-shape, theater of een kring. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen
beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: