beachclub-o-group-dining-1880x640

Group Dining

  • Culinaire invulling op maat
  • Profiteer van flexibele en volledig aanpasbare ruimtes
  • Excellente service
beachclub-o-groep-dining-650x500

CULINAIRE VERFIJNING VOOR GROEPEN

Onze speciaal samengestelde menukaart voor groepen (tot 30 personen) is ontworpen om jouw gezelschap te laten genieten van heerlijke gerechten die onze keuken te bieden heeft. Onze chefs hebben met zorg en creativiteit een selectie samengesteld die een scala aan smaken en voorkeuren omvat, zodat elk lid van het gezelschap kan genieten van een culinaire ervaring. Wil je nog verder uitpakken tijdens jullie groepsdiner? Wij bieden de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal samengesteld menu, afgestemd op jouw specifieke wensen en voorkeuren. Dit exclusieve menu kan variëren van luxe gerechten tot onze klassiekers die perfect aansluiten op jouw diner.

UNIEKE LOCATIE AAN HET STRAND

Een gezellige bijeenkomst plannen met je collega's? Ons restaurant is ideaal voor de behoeften van grotere groepen. Stel je voor; een mooie lange tafel bij het raam, kaarslicht met een panoramisch uitzicht over de Nederlandse kustlijn. Hou je meer van casual dineren? Dan raden wij onze lounge aan. We creëren een intieme hoek speciaal voor jullie, maar toch binnen de gezelligheid van het restaurant. Wij zorgen ervoor dat jouw groepsdiner een smakelijk succes wordt!

beachclu-o-group-dining-2-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Wij bieden diverse opstellingen om aan jou groepsdiner behoefte te voldoen. Een lange tafel aan het raam of intieme setting in onze lounge. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-service in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: