beachclub-o-private-event-1880x310

Jubilea

  • Unieke locatie direct aan het strand
  • Diverse culinaire opties
  • Contacten met preferred suppliers
beachclub-o-private-event-buffet-650x500

VIER JOUW SPECIALE MOMENTEN MET ONS

Bij Beachclub O geloven we in het vieren van mijlpalen en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Of je nu je huwelijksjubileum, jubileum op het werk of een ander speciaal moment viert, onze prachtige locatie aan het strand biedt de perfecte setting voor een feest dat je nooit zult vergeten. Gelegen aan de adembenemende kustlijn, biedt Beachclub O een idyllische omgeving voor jouw jubileumviering. Met uitzicht op de zee, zachte zandstranden en een ontspannen sfeer, is onze beachclub de ideale plek om te genieten van een feestelijke bijeenkomst met vrienden en familie.

VAN INTIEM DINER TOT GROOT FEEST

Een intieme bijeenkomst of een groots feest organiseren, het team van Beachclub O. staat voor je klaar om een jubileumviering om maat te creëren die pas bij jouw stijl en budget. Eerst heerlijk dineren met het gezelschap om vervolgens door te schuiven naar het feest, het kan allemaal bij ons op één locatie. Van heerlijke amuses, uitgebreide gerechten tot late night snacks, aan alles is gedacht. Bij Beachclub O. staat professionaliteit en gastvrijheid centraal. Ons team staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat jou jubileum vlekkeloos verloopt, zodat jij en je gasten kunnen genieten van het moment.

beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Wij bieden diverse opstellingen om aan al jou wensen te voldoen. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: