beachclub-o-private-event-1880x310

Jubilea

  • Privé ruimte beschikbaar om dit te vieren
  • Ruimte culinaire opties
  • Op maat gemaakte arrangementen
beachclub-o-private-event-buffet-650x500

VIER MIJLPALEN IN STIJL BIJ BEACHCLUB O.

Wij geloven dat succes gevierd moet worden op een plek die net zo uniek is als de prestatie zelf. Met onze diversiteit aan (privé)ruimtes, bieden wij een setting waar we jouw bijzondere momenten en mijlpalen in de juiste omgeving organiseren. Denk hierbij aan het vieren van de jaren toewijding van dienstverband tot succesvolle samenwerking met zakelijke partners, klanten of leveranciers. Bij Beachclub O. staat persoonlijke aandacht centraal. Ons toegewijde team werkt nauw met je samen om ervoor te zorgen dat elk detail van je zakelijke jubileumviering perfect is.

EEN SMAKELIJK PALET VOOR JOUW JUBILEUM

Bij Beachclub O. staat persoonlijke aandacht centraal. Ons toegewijde team werkt nauw met je samen om ervoor te zorgen dat elk detail van je zakelijke jubileumviering perfect is. Wij presenteren een veelzijdig palet aan culinaire hoogstandjes om deze speciale gebeurtenis te vieren. Een ontspannen barbecue, een chique sitdown dinner of bruisend walking dinner, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Van de planning tot de uitvoering zullen wij elke stap zorgvuldig coördineren. Vier je successen, vier je toekomstige prestaties bij Beachclub O.!

beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Of het nu gaat om klein of groot gezelschap, wij bieden diverse opstellingen om aan al jou wensen te voldoen. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: