beachclub-o-private-event-1880x310

Trouwfeest

  • Voor grote en intieme feesten
  • Locatie is altijd inclusief een mooi privé terras
  • Mogelijkheid tot exclusief afhuren van Beachclub O.


beachclub-o-private-event-buffet-650x500

BRUISEND FEEST MET PRACHTIG UITZICHT

Jullie liefdesverhaal verdient een onvergetelijk hoofdstuk, en wat is een betere setting dan Beachclub O. om jullie trouwfeest te organiseren? De ideale omgeving voor een bruisend feest dat jullie en jullie gasten nog lang zullen koesteren. Laat de zonsondergang de getuigen zijn van jullie eerste dans als getrouwd stel. Onze ruimtes stralen elegantie uit met een vleugje standchic. Heeft jou feest net dat stukje extra beleving nodig, wij ontzorgen graag in het regelen van een DJ en misschien wel Live entertainment die de avond compleet maakt. Dans tot in de laatste uurtjes op jullie favoriete muziek.

ONVERGETELIJK GENIETEN AAN DE KUST

Terwijl de golven zachtjes op de achtergrond kabbelen, zullen jullie en jullie geliefden genieten van een culinaire ervaring die de zintuigen prikkelt. Onze chef-kok heeft met zorg een menu samengesteld dat perfect past bij de sfeer van jullie speciale dag. Van verfijnde amuses tot aan verrukkelijke hoofdgerechten. Tussen de culinaire hoogtepunten door kunnen jullie en jullie gasten genieten van verfrissende cocktails en sprankelende champagne, geserveerd door ons attente personeel dat ervoor zorgt dat het jullie aan niets ontbreekt. Terwijl de avond vordert en de sterren aan de hemel verschijnen, zal de ambiance van Beachclub O. zich transformeren in een betoverende setting waarin de liefde extra gevierd wordt.

beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Wij bieden diverse opstellingen om aan al jou wensen te voldoen. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: