beachclub-o-private-event-1880x310

Teambuilding

  • Breng jouw team nader tot elkaar
  • Samenwerking met ervaren preferred supplier
  • Van ontspannen en culinair tot actief en informatief
beachclub-o-private-event-buffet-650x500

OP MAAT GEMAAKTE TEAMUITDAGINGEN VOOR SUCCES

Van uitdagende strandspellen tot ontspannende yoga-sessies, wij verzorgen samen met een partner een divers aanbod aan activiteiten die zijn ontworpen om teamwork en samenwerking te bevorderen. Onze ervaren facilitators zorgen ervoor dat de activiteiten perfect aansluiten op de doelen je team, of het nu gaat om het versterken van onderlinge banden, het verbeteren van communicatie of het stimuleren van creativiteit, wij bieden de mogelijkheden om je team te versterken en motiveren.

CULINAIRE GENOEGEN NA EEN DAG VOL ACTIE

Na een ochtend en middag vol met leuke activiteiten, is het tijd om te genieten van heerlijk eten en dat welverdiende drankje. Met onze terrassen aan de voorzijde, kan het buiten lekker doorgaan. Ons Green Egg Barbecue buffet is een echte aanrader om het evenement door te zetten. Met een overvloed aan smakelijke gerechten, die recht voor je neus worden bereid, wordt het dag die je nog lang zal bijblijven. Dacht je meer aan een walking dinner of misschien wel een sit-down dinner met samengesteld menu? Ons ervaren team gaat graag met je om de tafel om jullie te voorzien van de juiste culinaire invulling voor die onvergetelijke ervaring,

beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Wij bieden diverse opstellingen om aan al jou wensen te voldoen. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: