beachclub-o-private-event-1880x310

Trouwdiner

  • Informele beach setting of beach chique
  • Diverse culinaire opties
  • Decoratie te personaliseren en in dezelfde uitstraling als jullie trouwkaart
beachclub-o-private-event-buffet-650x500

DE IDEALE PLEK VOOR JULLIE ROMANTIEK

Het plannen en vooruitkijken naar jullie dag, kan beginnen! Ben je op zoek naar de ideale plek om jullie speciale dag te vieren? Kies voor een culinair trouwdiner bij Beachclub O., waar de zonsondergang en zeebries jullie liefde nog specialer zullen maken. Wij geloven dat jullie trouwdag alles moet zijn zoals je in je hoofd hebt voorgesteld en daarom bieden we een unieke en sfeervolle omgeving voor een onvergetelijk trouwdiner. Met een adembenemend uitzicht op zee en de ontspannen en romantische sfeer die er heerst, past onze locatie bij het vieren van jullie liefde.

EEN CULINAIRE BELEVING BIJ ZONSONDERGANG

Laat je betoveren door de romantische sfeer van de zonsondergang over de zee terwijl jullie samen met jullie gezelschap genieten van een heerlijk diner. Ons getalenteerde culinaire team staat klaar om jullie te verwennen met smaakvolle gerechten. Met een scala aan culinaire opties, zijn de mogelijkheden eindeloos.

beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Wij bieden diverse opstellingen om aan al jou wensen te voldoen. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: