beachclub-o-private-event-1880x310

Brainstorms

  • Een heilzame badplaats aan zee
  • Profiteer van privé ruimtes
  • Voldoende rust en ruimte voor een frisse neus
beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500

STIMULEER CREATIVITEIT IN EEN NIEUWE OMGEVING

Stap uit de standaard vergaderruimtes en neem je team mee naar het strand voor een inspirerende brainstorm- of heisessie. Nieuwe ideeën en inzichten opdoen, een nieuwe impuls geven aan de creativiteit, meer out of the box denken; Beachclub O. is door haar flexibiliteit, diversiteit en veelzijdigheid dé uitgelezen locatie voor jou sessies. In de pauze loop je zo het strand op om het creatieve denkproces te bevorderen. Al onze ruimtes zijn voorzien van natuurlijk daglicht met in onze Serre ook een glazenplafond voor een optimaal ruimtelijk effect. Van projecteren tot geluidsystemen, wij hebben alle benodigdheden en expertise in huis

VOOR NIEUWE ENERGIE EN IMPULSEN

Ontsnap even aan de traditionele vergaderzalen en omarm de creativiteit met een adembenemende omgeving bij Beachclub O. Onze unieke locatie, direct aan het strand, biedt de ideale setting voor verfrissende brainstormsessies die sprankelen van innovatie.

beachclub-o-private-event-buffet-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Of het nu gaat om kleine bijeenkomsten of grootschalige conferenties, wij bieden diverse opstellingen om aan al jou vergaderbehoeften te voldoen. Boardroom, u-shape, theater of een kring. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: