beachclub-o-private-event-1880x310

Beachclub O. XXL

  • Flexibele locatie met alles erop en eraan
  • Evenementen tot 1500 personen
  • Voor diverse doeleinden in te richten
beachclub-o-private-event-buffet-650x500

GROOTSTE EVENTLOCATIE AAN HET STRAND

Beachclub O. XXL: de essentiële bestemming voor grootste evenementen met een capaciteit tot 1500 gasten. Onze flexibele marquee biedt een weergaloze ruimte die volledig naar uw eigen wensen en verlangens kan worden vormgegeven. De tent is er in verschillende soorten en maten, de grootste marquis die we kunnen plaatsen is 25x35 meter. Hiermee vergroot je de capaciteit van de beachclub met 300%! Van een feest tot corporate bijeenkomsten, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze trots ligt in het zijn van de grootste evenementen locatie aan het strand die voldoet aan al uw behoeften en meer. Onze al ruime beachclub met uitbreiding bied een weelde aan mogelijkheden voor diverse evenementen. Ervaar nu zelf de grootsheid van Beachclub O. XXL! 

COCKTAIL VAN LUXE, CULINAIR EN VERFIJNING

Gelegen op een unieke strandlocatie, omarmen wij een scala aan culinaire hoogstandjes in een indrukwekkende setting die perfect past bij uw evenement. Met een exclusieve private cocktailbar en een scala aan entertainmentmogelijkheden, waaronder verbluffend vuurwerk, beloven wij een ongeëvenaarde beleving.

beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Wij bieden diverse opstellingen om aan al jou wensen te voldoen. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: