Alles over ons

Als onderdeel van de Hotels van Oranje is Beachclub O. eigenwijs en gedurfd. Al 10 jaar lang combineren wij luxe en ontspanning in optima forma. Bij ons geniet je het hele jaar door van de klasse die Noordwijk te bieden heeft, want wij zijn 365 dagen per jaar geopend. Een strandtent zoals je deze nergens anders aan de Nederlandse kust vindt. Dit is de plek om uit te pakken in stijl.

Stel je een dagje Noordwijk eens voor. Op een zomerse dag binnenkomen bij Beachclub O. en beginnen met een mooi glas Champagne Taittinger in combinatie met de zilte smaak van de oesters die wij je zojuist geserveerd hebben. Je zit daar heerlijk in de loungebanken op het terras te genieten van het aperitief en de prachtige zon. Na een half uur komen wij jou uitnodigen om naar tafel te gaan. Aangekomen bij je tafel tref je een prachtig uitzicht over het goudkleurige strand en de gladgestreken zee. In de verte zie je zeilschepen langs komen en een briesje in je nek zorgt voor wat verkoeling op deze mooie zomerdag. Onze gastheer of gastvrouw schenkt alvast wat water in om je dorst te lessen en adviseren je uitgebreid over onze overheerlijke gerechten en sensationele wijnen. Nadat je de laatste hap van je hoofdgerecht hebt genomen vallen je ogen op de ondergaande zon en waanzinnige rode gloed die het afgeeft aan de lucht. Jij besluit de avond af te ronden met een dessert alvorens je, na een avond in de watten gelegd te zijn, huiswaarts gaat.

Of het nu gaat om een business lunch met een zakelijke partner, of een uitgebreide brunch met de familie. Bij ons kan je terecht voor lunch, borrel en diner. Of ben jij op zoek naar een locatie om te vergaderen, feesten of trouwen? Ook dan ben je bij ons aan juiste adres. Beachclub O. is de perfecte locatie voor je evenementen of bedrijfsfeesten. Onze Beachclub is zo ingericht dat verschillende delen van de accommodatie te scheiden zijn en hierdoor perfect afgehuurd kunnen worden voor jou en jouw gezelschap. Onze capaciteit reikt tot 1500 van jouw werknemers of zakelijke relaties die een uitnodiging ontvangen van jouw bedrijfsfeest of corporate event. Tot snel!

In de media
overons-side

Green Globe

Om de planeet zo min mogelijk te belasten, vragen we meer van onszelf. Zo maken wij gebruik van een energiezuinige aardwarmte-installatie en een efficiënt grondwater gekoeld systeem voor onze koelapparaten en biertaps. Daarnaast gebruiken wij warmteterugwinning voor de luchtbehandelingsinstallatie, werken we met onderhoudsvrije materialen en hebben we grotendeels zuinige LED-verlichting


Green Globe
green-globe-contentblok
Reserveren