Eten & drinken

Geniet van onze Steak tartare, Risotto fruits de mer en een vegetarische truffelrisotto met bospaddenstoelen. Geniet van het snijpunt tussen smaak en elegantie, tijdens ontspannen lunch of stijlvol diner. We serveren culinaire finesse, in combinatie met de beste flessen wijn en bubbels. Beachclub O. biedt op een unieke locatie op het strand een uitdagend samengesteld menu van de beste ingrediënten!

Onze chef-kok maakt gebruik van verse streekproducten, bereid op spectaculaire wijze. Proef de passie van de bollenstreek, uitgebreid met perfect bijpassende wijnen uit onze wijncollectie. De wijnen zijn zorgvuldig uitgekozen voor elk moment van het jaar, elk moment van de dag en in elke situatie.

Meekijken terwijl uw gerecht wordt bereid? Bij ons kan dit! Verse, zelfgemaakte tagliatelle met de gegrilde scampi giganti is een favoriet onder de fijnproevers. De stevige scampi’s, gecombineerd met het fijne van tagliatelle en de frisse nasmaak van kruiden en bosui laat uw smaakpapillen tintelen. Blijf borrelen met uitzicht op de ondergaande zon, bubbels in je hand en de beste beats op de achtergrond. Waan jezelf in Ibiza en ervaar een echt vakantiegevoel.