beachclub-o-interieur-1880x640

Ons menu biedt verrassende eigentijdse combinaties en heerlijke klassiekers. Het is een uitnodiging voor een ieder die van culinair genot houdt. Laat je is de watten leggen en ontdek de veelzijdigheid van onze culinaire creaties en laat je verassen door de heerlijke variëteit en gastvrijheid die we te bieden hebben.  

beachclub-o-menukaart-zeetong-a-la-meuniere-230x200

MENUKAART

Ontdek onze gevarieerde menukaart, met een scala aan culinaire gerechten die je smaakpapillen zullen verrassen en verleiden.

beachclub-o-barmenu-cocktails-230x200

BARMENU

Verken ons barmenu, een mix van verfrissende cocktails en smaakvolle bites voor een perfecte borrelervaring.

beachclub-o-wijnkaart-champagne-taittinger-230x200

WIJNKAART

Laat je verrassen door onze zorgvuldig samengestelde wijnselectie die perfect passen bij elk gerecht.

beachclub-o-after-dinner-menu-dessert-230x200

AFTER DINNER MENU

Sluit je avond af met onze heerlijk dessertselectie en verrassende liquid desserts om van te genieten.

beachclub-o-strandzaal-private-dining-650-x-500

Grotere gezelschappen

Ook voor grotere gezelschappen biedt Beachclub O. de ideale setting voor een aangename lunch of een smaakvol diner. Of jullie nu samenkomen voor een informele bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid, wij zorgen voor de perfecte culinaire ervaring.


Als jullie groep uit meer dan 10 personen bestaat, presenteren wij met trots onze speciaal samengestelde menukaart voor groepen. Hierop staan een scala aan verrukkelijke gerechten die rekening houden met diverse smaken en voorkeuren. Bij Beachclub O. reserveren wij graag een fraaie tafel voor jullie in ons sfeervolle restaurant. Voor een meer intieme setting bieden wij ook de mogelijkheid tot volledig privé dineren, waarbij wij jullie informeren over diverse private dining opties die aansluiten bij jullie wensen en behoeften. Laat ons weten hoe wij jullie bijzondere gelegenheid nog specialer kunnen maken.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: