beachclub-o-private-event-1880x310

Bedrijfsfeesten

  • Culinaire invulling op maat
  • Uitgebreid licht- en geluidsplan met eigen DJ Booth
  • Geweldig uitzicht gegarandeerd met een zonsondergang
beachclub-o-private-event-buffet-650x500

SAMEN SUCCES VIEREN TIJDENS JULLIE BEDRIJFSFEEST

Bij Beachclub O. geloven we dat bedrijfsfeesten memorabel moeten zijn. Of je nu een klein intiem team of een groot gezelschap hebt, wij bieden de ideale setting voor een onvergetelijk bedrijfsevenement. Laat ons je meenemen op een reis van weelde, uitzicht, feest en culinaire verwennerij, allemaal samengebracht op één unieke locatie aan het strand. Onze feestelijke sfeer, aangevuld met levendige muziek en professionele service, zorgt ervoor dat jouw bedrijfsfeest een echt feest wordt. Of je nu een mijlpaal viert, successen wilt erkennen of gewoon wilt ontspannen met je collega's, wij zorgen ervoor dat de sfeer perfect is afgestemd op jouw wensen.

EEN CULINAIRE MIX VAN SFEER EN SERVICE

Een bedrijfsfeest is niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Onze ervaren chef-koks bereiden culinaire hoogstandjes die de zintuigen prikkelen. Van smaakvolle hapjes tot uitgebreide diners, wij bieden een gevarieerd menu dat aan alle smaakvoorkeuren voldoet. Laat je gasten genieten van gastronomische gerechten terwijl ze ontspannen aan het strand.

beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Of het nu gaat om kleine bijeenkomsten of grootschalig bedrijfsfeest, wij bieden diverse opstellingen om aan al jou wensen te voldoen. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: