beachclub-o-private-event-1880x310

Ceremonie

  • Geniet van een prachtige locatie direct aan het strand
  • Profiteer van flexibele en volledig aanpasbare ruimtes
  • Al meer dan 15 jaar dé unieke trouwlocatie in Noordwijk
beachclub-o-private-event-buffet-650x500

DE PERFECTE SETTING OP HET STRAND

Geef het ja-woord op het prachtige strand van Noordwijk, snijd de bruidstaart aan met ruisende golven op de achtergrond, hef het glas en proost bij de ondergaande zon. Bij Beachclub O. creëren we betoverende herinneringen door de perfecte setting te bieden voor jullie huwelijksceremonie. Onze ervaren eventplanners gaan graag met jullie rond de tafel zitten om al jullie specifieke wensen door te spreken en jullie visie werkelijkheid te laten worden. Daarnaast onderhouden we nauwe contacten met weddingplanners en decorateurs, zodat elk aspect van jullie bruiloft perfect wordt vormgegeven. Bij Beachclub O. geloven wij in het creëren van een unieke sfeer die jullie dag weerspiegelt en versterkt.   

EEN SMAAKVOLLE AANVULLING OP JULLIE DAG

Beachclub O. is specialist in het culinair verrassen van haar gasten. Het belooft een smaakvolle aanvulling op jullie speciale dag. Of jullie de voorkeur geven aan een zorgvuldige samengesteld menu, een stijlvol walking dinner of een informeer Green Egg Barbecue buffet, onze ervaren chef's staan paraat om jullie te verwennen met hoogwaardige gerechten die naadloos aansluiten bij de sfeer en stijl van jullie bruiloft. Laat ons jullie culinaire wensen vervullen en geniet van een onvergetelijke smaakervaring op deze bijzondere gelegenheid

beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Wij bieden diverse opstellingen om aan al jou wensen te voldoen. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: